Follow:

Ik fiets best vrij langzaam

Untitled
Ik fiets niet zo snel vergelijken met jullie Nederlanders. In eentje (zonder Djess) kan ik wel een beetje hard fietsen maar als er Djess achter mij op de fiets zit, fiets ik voorzichtig en probeert niet zo haast (af en toe wel als de tijd krap is). Bij sommige plekjes heb ik moeite bijvoorbeeld als de weg omhoog dan moet ik even afstappen want ik heb niet zo veel conditie 😉 hi..hi… en als naar beneden fietsen (als niet zo diep) kan ik wel gewoon fietsen maar soms geeft mijn instinct dat ik beter afstappen.


Op dit moment ben ik nog steeds niet zeker welke school voor Djess. De ene kant wil ik die tweede school (prot-cristtelijk die iets ver weg van ons) en de andere kant wil ik dichtbij zodat ik hoeft niet haast te zijn.

Soms is het lastig met Djess. Vroeger wakker worden is geen probleem voor Djess maar soms andere dingen bijvoorbeeld als eten…..zo langzaam en smoesjes…dit is eerst ..dat eerst enzo. Dan fiets pakken en achter deur openen kost het tijd.

En om te weten/oefeningen hoeveel tijd heb ik nodig, ging ik met Djess naar de ver weg school fietsen. Ik vertrok om 8.21 en daar kwamen wij om 8.34. Echt krap he! Ik zag de kinderen al binnen. Dus wij moeten iets vroeger vertrekken. En als terug fietsen…heerlijk want ik heb geen haast meer. Ik kan rustig fietsen en daar hou ik van. Geen gehaast! vooral als het weer lekker is….heerlijk!

Toen ik Djess vroeg…welke school Djess?! Djess zei…Djess school! Anders antwoord dit keer, vorige keer wilde hij graag L school. En nu na ver weg gefietst dat Djess Djess school graag! Djess…Djess toch je maakt mij in de war nu.

Share
Previous Post Next Post

You may also like