Follow:

Ik heb een mobieltje Samsung Galaxy Fame

De ene kant ben ik gewend zonder mobieltje bij de hand maar op andere kant is het handig om een mobieltje te hebben vooral het echt nodig is. Eigenlijk moest ik op vorige week vrijdag hem ontvangen maar ik was te laat thuis. Vandaag is hij wel binnen.

UntitledUntitled
Meestal nam ik prepaid voor mijn mobieltje maar deze keer abonnement via Veronica tijdschrift – hollandse nieuwe (al lang abonement dit tijdschrift) en zag leuke actie voor veronica lezeres (als ik goed is) en ik heb voor wit gekozen.

Heel anders dan vorige mobieltje dus ik moet alles leren en wennen 😉 Wel graag wil ik leuke foto`s kan maken met deze mobiel. Weet iemand leuke apps voor samsung? let me know in de comment – Thanks

Share
Previous Post Next Post

You may also like