Follow:

Ik zou super blij 1000x zijn als

Deze my droom heb Ik ooit gepost en nu word erger want Ik zou echt echt echt super blij 1000x (misschien miljoenen keer) zijn als my familie naar Nederland bij mij komen bezoeken. Vooral nu tijdens my zwangerschap. Ben heel erg blij dat Ik lieve schoonfamilie heb :yes: . Maa Ik droom wel en wil graag dat myn eigen familie hier zouden kunnen zijn voor en na my bevalling. Dat zou heel erg blij en bijzonder zijn, niet alleen voor mezelf maar ook voor myn familie en ook voor myn schoonfamilie.

Vaak fantaseer Ik. Als Ik myn moeder bel, wil Ik dit zeggen “Bu (Ma) ga paspoor regelen want jullie gaan naar Nederland om mij te bezoeken. En vergeet niet Mbak (myn oude zus en familie) ook he, Bu!”. Maar wanneer zou Ik deze zeggen. Ik denk dat onmogelijk is, want ten eerste heeft myn familie nog geen paspoorten en moet ook visa naar Jakarta aanvragen, ten tweede kost natuurlijk geld hier en daar. Maar…

Ik hoop dat deze droom zou uitkomen (binnenkort, hoop Ik). Echt waar?! Hopelijk blijft niet alleen maar dromen maar in werkelijkheid zou uitkomen.

Zou deze droom uitkomen? Only God know Ik hoop het.

Fijne dag!

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like