Follow:

INFACT wear organic cotton

Infact wear is een fashion webshop voor dames en heren. Ze maken duurzame kleding van biologisch katoen. Ze verkopen o.a. Longsleeve, Vest, hoodie, jurkje, basic top en meer. Ik mocht een kleding uitzoeken en ik heb voor Grijze Hoodie gekozen. Met opzet heb ik groot maat (M) gekozen want ik wil graag lekker ruimte. En de kleding heb ik al gedragen toen wij naar Ikea gingen en mijn man heeft foto`s gemaakt – dank je wel.

INFACT
Achter op de schouder (rechte kant) staat er de gebroduurde naam van de merk INFACT organic cotton op.
INFACT
De binnekant is er ook een label met de maat en twee knopjes
INFACT
Andere label met daarop 100% organic cotton. Deze kleding is gemaakt in India en hun kleermakers krijgen goed betaald en werken onder goede omstandigheden.

Infact wear
– 100% Organic Cotton
– Hoge kwaliteit

INFACTINFACT
Fotografie – mijn man – Canon 600D + Yongnuo 50mm

Infact wear Grijze Hoodie heb ik met plezier gedragen en hij is gemaakt van fijne material – organic cotton. Hij is lekker groot maat en warm genoeg voor kou weertje. In de webshop vind je niet alleen voor dames maar ook voor mannen kleren en sjaals. Deze grijze Hoodie is nu in de sale €34.90 €49.90. Boven 20 euro is verzendkosten gratis en dit kan 2-4 werkdagen duren binnen Nederland, ook verzenden ze internationaal. Je kunt Infact wear bestellen op Infact wear webshop of in de winkel. De betaalmethode zijn o.a. paypal, Visa, Maestro.

Tip : Ze laten ook bedrijfskleding maken naar je wensen (Kleine oplages vanaf 50 exemplaren). meer info vind je hier

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like