Follow:

Inschrijven en bij de dokter geweest

Untitled
Goede avond! Vanmorgen zijn op school waar Djess nu zit om in te schrijven. Dus ik heb gekozen…ik besloot om toch school die dichtbij van ons huisje met de reden dat toch handig en wij hebben goed gevoel voor deze school en ook eigenlijk voor de school die iet ver weg maar het lijkt mij toch fijn om dichtbij te zijn. Wel ga ik Djess een paar keren heen en weer ophalen en brengen zoals voor lunch. Maar het geeft niet. Het is best gezellig om hem weer te zien tijdens pauze en Djess kan thuis lunchen 😉 samen.
Even terug naar huis dan Djess en ik fietsten naar de dokter want gisteren avond plas ik niet lekker en ik besloot toch om naar de dokter te gaan. Na onderzocht blijkt dat blaasontlasting. Verder richting apotheek en dan langs Dubbeldam park. Even snel wat foto`s maken dan snel terug fietsen. Het was mistig en ik vind het altijd leuk als mistig en graag eigenlijk foto`s maken maar ik heb geen genoeg tijd want Djess vanmiddag moest naar school. Toch met mijn samsung galaxu fame heb ik een paar foto`s gemaakt.

De pil neem ik twee keer per dag in. Hopelijk gaat het snel beter.

Share
Previous Post Next Post

You may also like