Follow:

#instaDJoutfit December 2015

Untitled
Ik blij maar zeggen dat smartphone handig is want ik kan regelmatig of dagelijks Djess`s outfit op foto`s vast te leggen. De foto`s zijn misschien niet zo net als DSLR maar met smartphone Huawei Ascend P7 die ik nu heb, ben ik best tevreden met resultaat. Omdat mijn laptop HP genoeg ruimte heb, kan ik weer dus de foto`s even bewerken zoals hierboven het eindresultaat. Een meisje lego met smartphone bij de hand en ze is bezig aan het foto maken 😉 Alleen de hand van de lego kan helaas niet naar voor, met de camera lego wel (zie je hier). Vandaag laat ik Djess dagelijks outfit December vorige jaar.

Untitled
UntitledUntitled
Hastag #instaDJoutfit op Instagram @dhini.nl

Volgende maand ga ik deze blogpost #instaDJoutfit verplaatsen naar Fashion Friday of blijft apart zoals nu. Wat denken jullie?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like