Follow:

INTEX™ Easy Set Zwembad

 photo 2016TopZwembadNL1a_zpszuby55sl.jpg
Als het weer warm is, lijkt mij echt heerlijk in de zwembad. Lekker afgekoeld en tegelijkertijd lekker ontspannen maar ook fun met gezinnetje in eigen tuin. Een paar dagen terug ontving ik een zwembad en vandaag laat ik aan jullie zien.

Bij de kinderzwembad zijn er meerdere varianten. Ik heb voorIntex Easy Set Zwembad gekozen. Het lijkt mij leuk zo`n groot zwembad in achtertuin staan. En nu is onze zoon al groot en kan zwemmen en wat leuk is dat ik kan ook zwembad in. Hoe leuk is dat…zwemmen in eigen tuin en je kunt in en uit wanneer maar je wilt als het weer mooi/warm genoeg is.
 photo 2016TopZwembadNL1ab_zpso6czaurh.jpg
Wat zit er in de INTEX™ Easy Set Zwembad box :
– 1x Zwembad
– 1x Handleiding
– 1x Koppelstuk tuinslang voor waterafvoer
– 1x Reparatiesetje
– 2x afdichtdop voor aansluitingen filterpomp

 photo 2016TopZwembadNL1aab_zpsey8kxnpk.jpg
Ik en mijn zoon waren ongeduldig en graag snel de zwembad in. Deze zwembad is best groot (doorsnede: 305 cm) en dus veel water nodig maar je kunt ook maar een klein beetje water in als je wilt. Maar het zou lekker zijn als vol. Helaas hebben wij nog geen water kraan buiten dus moeten wij vanaf de keuken water met de slang de zwembad laten vullen. Het was helaas niet gelijk goed gelukt, de slang elke keer los en water stroomt veel uit en nu onze keuken vol water. Het zou handig en makkelijk zijn als wij kraan buiten hebben. Uiteindelijk konden wij de zwembad vullen. Wel tijd nodig om de zwembad echt vol, alleen heb ik geen idee hoeveel uur nodig (ik keek niet naar de klok). Het was gelukkig warm weertje dus wij kunnen zwembad in.

 photo 2016TopZwembadNL1aaa_zpsblaequrm.jpg
Heerlijk afkoelen als het weer echt heet is. En mijn zoon genot en lekker gewoon kunnen zwemmen in zo`n groot zwembad. Op webshop Top-zwembadshop.nl vind je naast kinderzwembad, ook andere spullen voor je zwembad.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like