Follow:

JANZEN handcreme brown 51

 photo JanzenBrown1a_zps62e702c5.jpg
Droge handen wil iedereen niet hebben. Om te verzorgen smeer ik mijn handen met handcrème. Ik voel mijn handen vaak droog en ik smeer meestal snel gelijk de handcrème. Liever met heerlijk geurtje. Vandaag ga ik een JANZEN handcrème brown 51 voor jullie reviewen.

 photo JanzenBrown1aa_zps1df6020a.jpg
JANZEN handcreme brown – 51 Exotic Flowers & Saffron – De aandacht van warm amber, vermengd met stoer saffraan, kruiden en exotische bloemen.
Deze verzorgende handcrème heeft heerlijk warm geurtje. De geur ruikt ook naar heerlijk tropische bloemen. En ik krijg warm gevoel, vooral met dit koude weertje. Elke keer wil ik mijn handen ruiken na ik mijn handen heb opgesmeerd. De crème trekt snel in en niet vet. JANZEN handcrème komt in handige formaat die je hem in je tas kunt meenemen. De geur blijft best lang hangen.

Gun je je handen een zen moment want er zijn maar liefs in zes unieke JANZEN handcrème geurtjes. Kies de geurtjes die je bij jou past en maakt je zen compleet. Ik ben nu best benieuwd naar andere geurtjes. Ze kliken allemaal heerlijk!

JANZEN producten verkrijgbaar bij de drogisterij en parfumerie. Het kost – € 5,95 (tube van 75ml)

Share
Previous Post Next Post

You may also like