Follow:

Je visum voor Turkije regelen

2019travel3aGa je op vakantie naar Turkije? Regel dan je visum met een paspoort of identiteitskaart. Doe dat gewoon via internet, een weekje voor vertrek.

Je visum voor Turkije regelen

Het zonnetje liet zich vorige week al weer een beetje zien en wat gebeurt er dan? Juist, we krijgen allemaal al zin in onze zomervakantie! Turkije is een populaire bestemming. Elk jaar gaan daar weer duizenden vluchten naartoe. En altijd zijn er wel een paar mensen bij die hun visum vergeten aan te vragen. Zorg dat je dat niet overkomt en vraag het visum voor Turkije op tijd aan via internet.

Vakantie naar Turkije, altijd genieten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Turkije heeft zoveel te bieden. Je kunt er lekker languit op het strand gaan liggen. Heerlijk all-inclusive baden in de zon (en het zwembad). Maar je kunt ook cultuur snuiven in Istanboel. Of misschien wel heel avontuurlijk met de auto rondtrekken en lekker kamperen. Wat is jouw lievelingsvakantie?

2019samenwerken3a

Is het wel veilig in Turkije?

Het zuidoosten kun je beter alleen voor noodzakelijke reizen bezoeken, en de grens met Syrië beter helemaal niet. Maar de re rest van Turkije is over het algemeen veilig. Lees voor de zekerheid ook even het reisadvies voor Turkije

Wat moet ik allemaal meenemen naar Turkije?

Goeie zin en zonnebrand! Dat zijn de belangrijkste natuurlijk. Maar het is wel verstandig om er nog iets langer over na te denken wat je in je tas moet stoppen voordat je het vliegtuig richting Turkije instapt. Zoals in de inleiding al gemeld heb je voor Turkije een visum nodig. Het leuke van Turkije is trouwens dat je niet eens een paspoort nodig hebt. Dat is zo ongeveer voor elk land ter wereld wel nodig, maar Turkije accepteert ook een ID-kaart. Je visum aanvragen kan dus ook gewoon met je identiteitskaart. Je moet dan wel het nummer invullen in het visumformulier van Turkije.

Wanneer moet ik mijn visum aanvragen?

Meestal heb je het visum al binnen een kwartiertje binnen. Maar je zult maar net zien dat er iets misgaat (het wifi doet het even niet ofzo) en dan kan het gebeuren dat je in de problemen komt. Daarom wordt aangeraden het visum toch wel ongeveer een week voor vertrek (minimaal) aan te vragen. Dan weet je zeker dat alles in orde is. Heb je trouwens geen Nederlands paspoort of identiteitskaart? Als je bijvoorbeeld alleen een verblijfsvergunning hebt, dan kun je wel naar Turkije, maar dan moet je een ander soort visum aanvragen, dat kan via het consulaat.

Liefs,
Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost geschreven. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like