Follow:

Jewel Candle : Een sieraad in elke kaarsen

 photo 2014Jewelcandle1aaaa_zpsd4813936.jpg
Het wordt snel donker dag na dag. Het is tijd voor kaarsen aan te stekken. Hierdoor krijg ik lekker warm gevoel van. De kaarsen van JewelCandle.nl krijg ik niet alleen warm gevoel maar ook de heerlijke geuren van de kaarsen en de verrassing met prachtige sieraden die in iedere geurkaars zit. In iedere JewelCandle zit een sieraad zoals ring, oorbellen en hanger. Hier ben ik erg benieuwd naar. Jullie ook?

 photo 2014Jewelcandle1aaaaaa_zpsb34c8cca.jpg
De kaarsen zitten in de stevige glazen met stevige deksel. Superleuk met strikjes en kaarten erbij. Hiervoor leest je op de kaarten die in sierlint hangen.

 photo 2014Jewelcandle1aaaaa_zps46b60ac1.jpg
De achterkant zijn er logo op zodat je zien welke sieraden heb je gekocht/besteld/gekregen. Ik heb een De kaarsen zijn De True Love (hanger) 34.95 € 29.95 € en Creamy Vanilla (oorbellen) besteld maar ik weet het nog niet wat voor hanger en oorbellen in de kaarsen zitten.

 photo 2014Jewelcandle1aa_zpsa8aab3e9.jpg
Voordat je de kaarsen aanstekt, laat eerst de sierlint weghalen voor veiligheid.

 photo 2014Jewelcandle1a_zpsc8eb4a81.jpg
Afwachten afwachten. Ik weet het niet hoeveel minuuten of uren te wachten want ik keek niet naar de klok wanneer ik de kaarsen aan. In dit geval moest ik even geduld hebben tot de kaarsen vloeibaar zijn geworden dan kan ik de sieraden eruit halen.

 photo 2014Jewelcandle1aaa_zps296c8ae7.jpg
Ik gebruik pincet om de sieraden uit vloeibare kaarsen er uit te halen. Elke sieraad zit in de aluminiumfolie.

 photo 2014Jewelcandle1b_zps0ee978b4.jpg
Hier zijn ze de prachtige sieraden uit deze twee kaarsen. Een prachtige hanger en oorbellen. In elke sieraden hangt een etiketje waarop staan “925 Sterling silver” of “Goldring (18K)”. Beide sieraden die in deze kaarsen zijn gemaakt van 925 Sterling silver. Als je de excate waarde van de sieraden wil weten. Jewel candle raden wij aan om naar een juwelier te gaan of een foto van het sieraad op Facebook zetten zodat andere JewelCandle fans je advies kunnen geven.

De sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling zilver en hoogwaardige materialen. De sieraden bevatten bijvoorbeeld ook stenen, echte parels en Swarovski kristallen, die er een kleurrijke schittering aan geven. De sieraden zijn waarde tussen de € 10 en € 250.

De kaarsen zelf ruikt heerlijk en handgemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen. De true love kaars ruikt lekker naar het licht fruitige aroma van rode rozen. De Creamy Vanilla kaars ruikt echt heerlijk naar geweldige geur van vanillestokjes in een handomdraai een zoet tintje geven. Beide kaarsen vind ik heerlijk geuren en er zitten prachtig sieraden.

De concept van JewelCandle vind echt superleuk. Geweldig idee. De betallingmogelijkheden bij JewelCandle zijn Visa, American Express, iDeal, Maestro, Master Card, Paypal, Prepayment en Eurocard. En binnen 3-5 dagen thuis bezorg

Tip: Het is bijna feest maand. Leuk idee om deze kaarsen met sieraden voor je zelf of mooie kadootjes om te geven.


Voor julli heb korting 10%korting met code hieronder

 photo dhini10_zpsecfb75e5.jpg

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like