Follow:

Jouvert Cosmetics “waterproof gel eyeliner & Drama Lash Mascara”


Deel vier ga ik drie waterproof gel eyeliner en een drama lash mascara voor jullie laten zien. Gaan wij maar verder…In transparante harde palstick potje zit de gel eyeliner. Wel goed dat de potje gedekt met zilver papier (niet aluminium foil) . Ja dat is gewoon papier label want toen ik die open…plakt die gewoon om mijn vingers. Wel raar want ik dacht dat soort aluminium foil of zo maar niet..dit lijkt mij gewoon uitgeprinte label. Ze zien er luxe uit maar eigenlijk niet, vind ik persoonlijk.

Hier heb ik 3 kleuren in Purple, Black en Brown. Het brengt makkelijk en ze zijn zachte gel eyeliner en goed gepigment. Met warme water kan je wel de gel eyeliner gewoon schoonmaken, wel goed boenen.

De gel eyeliner kost 15.50€ per stuk. en er zijn vier kleuren.


Instructies wat je allemaal moet doen!Ze zien in mooi stevige box met zilver stofjes om luxe er uit te zien maar de stofje ziet er niet netjes uit, vind ik. Zoals je ziet, de gewone mascara ziet er groot en normaal zoals wij gewend ben bij sommige mascara maar ziet er kloterig uit. De geur is niet zo aangenaam maar niet storend. De smalle flesje zie je daar raar uit want ik zie korte haren er om heen op de borsteltje.

Eerst brengt ik de gewone mascara op de wimpers daarna de smalle. Hier kan je direct de smale flesje gebruiken. Je kan een paar keren doen tot je tevreden met je wimpers. Hieronder heb ik maar een keer per tube gedaan. Ik moet even wennen met de haren op de smalle flesje. Eerste voel ik me mijn wimpers zwaar maar daarna wen ik aan.

De drama lash mascara kost 22.50€.

De gel eyeliner zijn smud en makkelijk aan te brengen. De drama lash mascara moet ik hier nog steeds even aan wennen met de korte haren in de kleine flesje. Het maakt mijn wimpers wel iets volle wimpers, alleen jammer dat wel kloterig is. En bovendien voel ik mijn wimpers zwaar aan, niet fijn voor mij.

De producten kan je bij Jouvert Cosmetics bestellen. met iDeal en paypal kan je betalen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like