Follow:

Kaya sieraden kerstcollectie & win

 photo 2015KayaKerstcollectieWin1a_zpstdqsrboj.jpg
Deze maand komt feestdagen en om je outfit compleet te maken, draag je prachtig sieraden. Speciaal voor de kerstdagen lanceert KAYA Sieraden een exclusieve en elegante sieradenlijn voor baby’s, kinderen en mama’s.

Hype en stylevol mama zijn dol op de chique sieraden. De kerstcollectie sieraden van KAYA bestaat uit armbandjes, kettingen en oorbellen. Ze zijn allemaal stuk voor stuk met de hand gemaakt. Wat Bijzonder is dat elk sieraad gepersonaliseerd kan worden met een speciale kerstbedel zoals ‘Mijn 1e kerst’ of ‘Kerst 2015’. Lief gebaar en leuk voor later terug aandenken.

Alle dingen voor eerste keer wat je baby/kindje meemaakt zo bijzonder bijvoorbeeld de eerste kerst. Dat is toch speciaal moment. Om je baby/kidjes zo`n speciaal moment een tastbare herinnering kan je een baby armbandje laten maken. Wat leuk is dat de armbandje nog lang plezier kan dragen na feestdagen want alle sieraden verstelbaar zijn. De baby armbandjes zijn geschikt voor meisjes en ook jongen. De collectie bevat ook bijpassende armbanden voor mama en oma en jongensarmbandjes. De armbandjes zijn verkrijgbaar vanaf €13,95 in een verzilverde uitvoering of echt .925 zilver.

 photo 2015KayaKerstcollectieWin1aa_zpscesemabk.jpg
Speciale kerstactie krijg je deze sterretje zilveren kerstketting t.w.v. € 21.95 krijg je gratis bij besteding boven € 50 (De ketting wordt automatisch bij je bestelling gevoegd). De zilver sterretje ketting ‘You are my star’ is simpel maar mooi. De ster bedeltje is schattig 8mm bij 8mm. De lengte van de ketting is 45 cm. Mooi afmeting, voor mij zelf persoonlijk iets te lang maar ik heb geen probleem mee om hem te dragen kort of lang. Lekker afwisselen. Door-en-door sterling zilver met juwelierskwaliteit rhodium laagje, zo blijft de ketting heel lang mooi zonder te poetsen. Een zilverpoetsdoekje meegeleverd en de ketting wordt luxe verpakt in een zijden sieradenbuideltje. Je kunt hem gelijk geven als cadeautje.

Over KAYA Sieraden
KAYA maakt luxe baby armbandjes, kinderarmbandjes en veel meer kindersieraden als aandenken aan bijzondere momenten zoals een feestdag, doop, communie, verjaardag of bruiloft. KAYA heeft hart voor alle kinderen, daarom doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Zij maken het mogelijk dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Inmiddels gaan er al 10 kinderen naar school dankzij deze donaties. Kijk voor meer informatie of de gehele collectie op kayasieraden.nl.

 photo 2015KayaKerstcollectieWin1aaa_zpsqc8kbvd7.jpg

WINACTIE GESLOTEN


Wat ik super leuk is dat ik een kindersieraden armbanje aan een van mij bezoekers mag weggeven.

Wat moet je doen :
– Laat een reactie achter “Ik doe mee
– Laat mij weten voor wie en hoe oud is jou kindje of nichtje?

Niet verplicht maar ik zo waarderen en lief vinden als je mij op bloglovin volgt.

Winactie loopt tot 19 december en de winnaar krijgt persoonlijk bericht per mail. Succes!

    
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like