Follow:

Kaya Sieraden : Zilveren ketting & Winactie

 photo 2015KayaSieraden1aaa_zpslmoa06uw.jpg
Bijzonder momenten willen wij voor later herinneren. De meeste mensen maken foto`s, video`s maar je kunt ook tegenwoordig je speciale momenten tastbaar herinneren in vorm van sieraden.

 photo 2015KayaSieraden1aa_zps3dm4kuly.jpg
Ik mocht een sieraden uitzoeken en ik heb gekozen voor een zilveren ketting “Eternal Love”. De ketting zit in een schattig pink zakje. De hanger laat ik geboorte datum van mijn zoon graveren en er hangt in het midden een Swarovski kristal in Aquamarijn (zeeblauw). Alle letters worden met hoofdletters gegraveerd. De lengte van de ketting is 45cm. Ik hou van deze lengte..niet te lang en niet te kort. Deze ketting is gemaakt van door-en door .925 Zilver. Je kunt ook natuurlijk eigen tekst en de kleur van Swarovski kristal naar je keuze kiezen. Deze prachtig Eternal love zilveren ketting kost €44,95

WINACTIE – GESLOTEN

Ik mag een van mijn bezoeker moeder-dochter setje t.w.v. 33.90 weggeven. Je kunt de setje op Kaya Sieraden bekijken.

 photo 2015KayaSieradenWin_zps0d0v8a2p.jpg

Wat moet je doen?
– Laat een reactie dat je meedoet “Ik doe mee”

Lief als jullie mij op bloglovin, facebook like it, maar ik waardeer als je mij volgt (niet verplicht) .

De winactie loopt tot 27 january en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Succes!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like