Follow:

Kids : Kinderzwembanden

swimessentials-NL5a Hello..zomer! Ja..het is zomer! Komende dagen wordt de temperatuur omhoog en als zomer is, denken wij aan heerlijke vakantie. Met rare situatie zoals nu weten de meeste mensen nog niet of deze zomer naar buitenland of gewoon binnenland op vakantie gaan. Het is nog raadsel. Wij gaan zelf zoals iedere jaar gewoon in eigen land op vakantie. En ook in eigen tuin zwembad klaarzetten. Waterpret en of zwemmen is het altijd welkom. Lekker afkoelen als het weer echt heet is. En vooral de kinderen zijn dol op water! Natuurlijk horen de zwembanden horen erbij. In dit blog post laat ik je aantal kinderzwembaden zien. Kijk je mee

Als het weer heerlijk warm is, is het heerlijk water in. Zwemband in eigen tuin of naar zwempark is het altijd leuk. De kinderen zouden dat echt plezier van hebben. Maar voor veiligheid boven alles dus zwembanden voor kinderen zou ik wel echt aanraders. De opblaasbare kinderzwembanden zijn geschikt voor kinderen van 6 jaar oud. En tegenwoordig zijn de zwembanden een uniek design met een leuke print zoals je hieronder ziet. swimessentials-NL5aa Dankzij de Swim Essentials zwemring met trendy panterprint zie je je kindje stralen in het zwembad. De zwemring heeft een diameter van 70 cm en heeft een maximale belastbaarheid van 50 kg. Deze zwemring is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en zorgt ervoor dat je kindje veilig kan spelen in het water.

Deze splitring heeft in de vorm van een gouden zwaan. Het kan in de zwemband of het strand gebruiken, is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar oud. Dankzij opening aan de achterkant kan je dit product makkelijk te gebruiken. Hou je je kind van pink kleur, geen zorgen want de pink kleur is beschikbaar.

Deze stoere splitring Dinosaurus is geschikt voor jongens vanaf 3 jaar oud en heeft aan de achterkant een opening, waardoor je kindje de zwemring makkelijk kan gebruiken.

Ze zijn echt superleuk en stoere opblaasbare zwembanden, speciaal voor kinderen van 3 jaar oud en deze in combinatie met veiligheid en dat is helemaal prettig. De rondje met panterprint vind ik erg leuk maar de andere twee zijn ook erg leuk vooral de dino is zeker stoer voor je zoon. Een echt zomermusthaves voor babies en jonge kids. Samen met je broer of zusje gaan lekker genieten van de zomer en zwempret. Superleuk voor je kinderen maar ook erg leuk als cadeautje. Op de webshops Swim Essentials kan je deze leuke en stoere kinderzwembanden bestellen. Veel shop plezier. Welke kinderzwemband vind je leuk?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost samenwerken. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like