Follow:

Kids : Lichtgewicht vliegtuigjes Fenix 45

Flyteam Fenix 45
Toen ik klein was, heb ik ooit een vliegtuigje gemaakt maar dan van papier. Het is licht en klein maar het was erg leuk. Maar nu heb ik andere vliegtuigje ontdekt. Hij is licht maar niet klein en kan hij vliegen. Lees je dan maar verder want ik ga vandaag vertel meer hierover met aantal foto`s en kort filmpje (psst ik speel ook mee)


2017_Flyteam1aa
Toen het pakketje binnengekomen, was Djess erg blij hoewel nog niet weet wat er in zat. Blij want het staat zijn naam op het pakketje. Hij kon niet wachten en graag het pakketje snel openen. Met enthousiat maakte hij het pakketje open en toen hei…oh..vliegtuigje, kijk..! kan opbouwen.

2017_Flyteam1aaa
En hij wilde graag direct aan de slag de vliegtuigjes in elkaar zetten. De inhoud van het pakketje : aantal flyers (Djess heeft al aan zijn kalfsgenoten uitgedeeld), 3 onderdelen van het vliegtuigjes, elastiekje en korte gebruiksaanwijzing.

Van Flyteam webshop kreeg Djess een Fenix 45 vliegtuigje. Dit model heeft een spanwijdte van 45 cm en is geschikt voor kinderen vanaf circa 5 jaar. Fenix 45 vliegtuigje zijn in verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar en Djess heeft het vliegtuigje in rood, zwart en groen uitgekozen. De vliegtuigjes moet je zelf in elkaar zetten en het is eigenlijk niet zo moeilijk maar de intructiefilmpje kan je hoe je het stap voor stap in elkaar zet. Het filmpje vind ik duidelijker dan op getekende gebruiksaanwijzing. Dus voor de zekerheid even naar het intructiefilmpje even kijken.

2017_Flyteam1a
Toen ik de vliegtuigje zag, dacht ik dat hij van piepschuim is gemaakt. Maar de vliegtuigjes van Flyteam zijn gemaakt van EPP (Expanded Polypropylene). Het is vrijwel onbreekbaar en als tijdens spelen toch helaas dat er een onderdeel afbreekt of beschadigd raakt, geen paniek. Want je kunt hem met behulp van een lijmpistool weer repareren.

Hieronder filmpje of klik hier

2017_Flyteam1aaaaaaa
2017_Flyteam1aaaaaaaa
2017_Flyteam1aaaaaaaaa
Webshop Flyteam verkoopt lichtgewicht vliegtuigjes. Er zijn vijf verschillende modellen (Fenix, Sinus, F5 Tiger, Merlin en Tucano) en verschillende groten beschikbaar. Deze is een superleuk speelgoed voor jong en oud. Ook superleuk om als verjaardagscadeau te geven. Shop je hem op Flyteam

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd.disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like