Follow:

Kids : YELLIES! de schattigste spinnen ever!

Yellies! Toofy Spooder
In dit blogpost ga ik een schattige speelgoed laten zien. Zijn jullie benieuwd naar? Kijk je gauw mee

Yellies! Toofy Spooder
Afgelopen dagen ontvingen wij een grote doos. Toen we doos openmaakten zat er daar een houtenkistje en de bijgeleverde tang. Op het kistje stond “This side up” en “Live animal transport, Caution”. Het openmaken van het kistje is niet zo makkelijk dus je mama of papa kan je helpen om het kistje open te maken. Wat zit er in het kistje? Tadaa een spin… een schattige spin. Deze spin is in pink, paars en groene kleur. Ook heeft lange wimpers of haartjes. Onder zijn buikje is er aan-uit knopje en heeft wieltjes, lijkt het net alsof hij met zijn pootjes loopt. Hij rijdt door, rond en achteruit. Zijn oogjes lichten op, naar helder groene lampjes.

OVER YELLIES

YELLIES zijn super coole en schattige huisdiertjes die reageren op geluid. Elke YELLIES heeft zijn eigen unieke uiterlijk en persoonlijkheid en zit boordevol verrassingen! Je kunt YELLIES activeren met je stem of door een ander geluid te maken. Zo reageren ze op praten, roepen, klappen, zingen en op muziek. Hoe harder het geluid, hoe sneller ze gaan! Kijk hoe de oogjes van YELLIES oplichten en hun pootjes bewegen bij het horen van je stem.

Of je nu gaat voor Harry Scoots, Bo Dangles, Peeks, Toofy Spooder of Flufferpuff… laat je verrassen door de grappige looks en verrassende moves van jouw YELLIES. De high-tech YELLIES raken een snaar bij groot en klein: want wie heeft er nou geen gevoel bij spinnen? Je kunt iemand de stuipen op het lijf jagen met een goeie spin. Maar bij Yellies gaat de iekkksss al heel snel over in ahwwwwww…zo zoet!

Tips:
– Kijk wat jouw YELLIES doet als je een tijdje stil bent…ze hebben dan allemaal een eigen routine!
– Speel steeds op een andere manier met jouw YELLIES: praat zachtjes om ze langzaam te laten lopen en kijk hoe ze los gaan op een lekkere beat.
– Speel met meerdere YELLIES samen, het is zo grappig om te zien hoe ze door elkaar heen schieten.
– Probeer eens 5 seconden achter elkaar heel hard te roepen: zo trigger je de geheime verrassingsreactie!

Yellies! Toofy Spooder
Superleuk schattig bewegende spin. En je kunt ermee spelen door hem te roepen,praten, roepen, klappen, zingen en op muziek. Yellies de spinnen kunnen nu als huisdiertje. Verzamel je allemaal! Leuk voor als cadeautje.

Leeftijd: 5+
Consumentenrichtprijs: € 14,99

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like