Follow:

Kinepolis bioscoop en film Buurman en Buurman

Kinepolis bioscoop Dordrecht
Op 29 februari is de laatste dag van voorjaarsvakantie. Meestal gingen wij naar Ikea maar deze keer wilden wij anders, naar bioscoop te gaan want er is een nieuw bioscoop in Dordrecht. Djess kijkt regelmatig op TV en youtube Buurman & buurman filmpje dus besloten wij om Buurman & Buurman filmbioscoop te gaan kijken en gelijk in deze nieuwe bioscoop in Dordrecht.

De bioscoop Kinepolis staat op een prachtige locatie aan het Wantij. Er zijn 6 zalen en 1.200 zitplaatsen. De parkeerplek staat naast de bioscoop dus je hoeft niet ver weg lopen. Toen wij binnenkwam, zie je daar mooi gebouw en rechtstreeks voor de deur zie je de verkoop balie en naast kan je daar snacks en drinken kopen. Langs de mini supermarkt kan je je bioscoop ticket laten zien aan de medewerker en daarna kregen wij te horen waar en welke zaal moeten wij zijn.

Dj
Toen Djess Buurman & Buurman poster zag, was Djess erg enthousias en gelijk zei Djess hard tegen zijn papa die was bezig de kaart aan het scannen. Paaaaaap…papa…kijk Buurman Buurman. Wij gaan kijken naar Buurman & Buurman he papa zei Djess.

De stoelen heeft hoge lening. Dat is fijn, vind ik hoewel ik niet lang ben. In het begin, de geluidje tijdens intro en reclame is wel best hard, te hard vind ik zelf en vooral voor Djess. Hij deed zijn oren dicht. Gelukkig is de geluidje niet zo hard meer toen Buurman & Buurman filmpje draait.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CZrAp3SKD1s[/youtube]

De filmpje zoals ik op TV of youtube zie. Ik dacht dat het filmpje/verhaaltje lang zou zijn (Zoals The Shaun the sheeps). Het is dus eigenlijk geen filmpje maar een paar oude (een paar zijn bekend voor mij) en een paar nieuwe afleveringen van Buurman en Buurman die je op het grote scherm bekijkt. Het zaal was niet vol en tijdens de film hoorde ik wel lachen van andere en van mij zelf 😀 De filmpje duurde 56 minuten. Voor mij zelf is de filmpje te snel klaar, mag meer afleveringen maar voor kinderen is toch genoeg, behalve voor Djess dan. Dat was leuke dag je uit.

Untitled

A je to!

Kaarten zelf gekocht

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  

Share
Previous Post Next Post

You may also like