Follow:

Kneipp Badparels “Enjoy life! Every single day”

Kneipp Bad Parels
Kneipp heeft er iets nieuws voor in bad “Badparels“. Vandaag blog ik een van drie Badparels voor jullie uittesten. Lees je mee

Kneipp Badparels “Enjoy life! Every single day” € 3,99 150 gram

Kneipp Bad Parels
Kneipp Badparels “Enjoy life! Every single day” heeft Orange parels. Dit product bevat etherische mandarijnolie en kumquatextract die je vrolijk en onbezorgdheid gevoel geeft. Daarnaast beschermt deze badparels je huid tijdens het baden tegen uitdragen dankzij de speciale verzorgende formule met urea en natuurlijk olien. Mijn huid voelt heerlijk verzorgen, geen vet en heerlijk aanwezig fris geurtje. Een verpakking van 150 gram is goed voor twee baden.

Kneipp Bad Parels
Kneipp badparels vind ik een heerlijk product en heeft heerlijk fris zoet geurtje. Heerlijk momenten in bad met deze heerlijk geurende pareltjes en je kunt ook deze badparels voor heerlijk voetenbadje gebruiken als je geen bad hebt. De badparels laat je in een warm badbwater of in voetenbadje tot opgelost dan kan je heerlijk ontspannen en geniet van het heerlijk momenten. Deze badparels “Enjoy life! Every single day” heeft heerlijk zoet en fris geurtje, denk aan sappige mandarijnen. Love it. Kneipp producten zijn vrij van paraffine, siliconen, minerale oliën en conserveringsmiddelen. Dit product is geschikt voor alle huidtypen en de verpakking is erg leuk voor als cadeautje. Kneipp badparels zijn in drie varianten, te koop bij de drogisterij € 3,99

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Sabine

  Sappige manderijnen klinkt heel fris en perfect voor in de badkamer, om energie van te krijgen!
  Sabine´s last blog post ..Mason is seven months

  29 January 2018 at 11:56
 • Reply Liset - Beautydagboek

  Jammer dat ik geen bad heb, want wat zou ik daar graag van genieten! Lijken me heerlijke badparels.
  Liset – Beautydagboek´s last blog post ..Yves Rocher Oui L’amour eau de parfum

  29 January 2018 at 11:42
 • Reply Silkeblogs

  Ik vind ze ook echt zalig! De geuren <3

  28 January 2018 at 14:55
 • Reply maargy

  Fijne review Dhini! Ik heb zelf geen geduld voor een bad, maar ik ben dol op voetenbadjes, ik wil ze zeker proberen, zeker voor die prijs!
  maargy´s last blog post ..Het verhaal achter deze foto #4

  26 January 2018 at 12:32
 • Reply nicole

  Het lijkt me heerlijk om badparels te gebruiken als je een bad hebt. Deze zien er goed uit.

  26 January 2018 at 09:46
 • Reply Wendy

  Ohh lijkt me heerlijk om mee te gaan badderen en ook een prima prijs! Eens kijken of ze hier in het dorp ook te vinden zijn 🙂
  Wendy´s last blog post ..Moeders en me-time

  25 January 2018 at 17:37
 • Reply Lindsey Beljaars

  Klinkt goed! Ik vind Kneipp sowieso altijd erg prettig
  Lindsey Beljaars´s last blog post ..Precies een jaar later…

  25 January 2018 at 15:07
 • Reply bychristiana

  Wat een gave foto van de parels ‘in actie’. Zelf heb ik ze ook gekregen, maar helaas geen bad. Nu ik jouw foto zie, wil ik ze eigenlijk toch proberen. Misschien maar in een voetenbad dan?
  bychristiana´s last blog post ..Het verhaal achter onze trouwkaart

  25 January 2018 at 08:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge