Follow:

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Kneipp Amandel bloesem Mousse1aaaa
Kneipp heeft een nieuwe body lotion mousse. Dit is een bodylotion maar dan in de vorm van slagroom. Het klinkt bekend voor. Dit product denk ik aan Kneipp “body mousse Morning Kiss” en ik ben erg tevreden. Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe Kneipp body lotion mousse. Jij ook? Lees je gauw mee

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Kneipp Amandel bloesem Mousse1aaaa
Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem heeft dezelfde verpakking net als body mousse Morning Kiss, alleen deze zit in roze verpakking. Het ziet er girly en frisse uit. Ik dacht dat er iets nieuws komt maar het bleek dezelfde product, alleen heeft deze andere geurtje Amandelbloesem. De andere twee geuren Patchouli en Morning kiss heeft in 2016 award gewonnen.

Kneipp Amandel bloesem Mousse1aaaa
In dit product bevat de waardevolle amandelolie en sheabutter bieden een uitzonderlijke huidverzorging. De lotion is héél erg luchtig en super zacht. Het brengt heel gemakkelijk aan en trekt binnen seconden in, geen plakkerig gevoel. Mijn huid voelt heerlijk zacht en lekker ruiken. De geur ruikt heerlijk (dezelfde geur met Amandelbloesem lijn).

Kneipp Amandel bloesem Mousse1aaaa
Deze body lotion mousse is echt heerlijk en de geur is ook echt lekker. Dit product is exact dezelfde zoals body mousse Morning kiss, alleen bij deze staat geen lotion tekst op de verpakking. Ook ben ik erg tevreden over deze body lotion Mousse Amandelbloesem. Heerlijk geur en ik merk mijn huid heerlijk zacht aanvoelen. Superleuk dat Kneipp andere geurtje in de bodylotion mousse collectie heeft toegevoegd. Dit product is geschikt voor de droge en gevoelige huid. Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem kost €9,99 (200 ml.), te koop bij de drogisterijen en online.

Tip : Sinterklaas cadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like