Follow:

Kneipp for men producten

Kneipp men
Kneipp komt er met de lijn met twee Douche foams & 2-in-1 Shampoo Douche. Mannen vinden het fijn, vrouwen waarderen het nog meer: de speciale doucheproducten voor mannen. Want een fris gedoucht goed verzorgd lijf en een stoere mannelijke geur, dat is gewoon genieten. Deze speciale douche producten zijn voor mannen. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee


Kneipp heeft zijn nieuwe mannenverzorging perfect afgestemd op de wensen voor de moderne man. Hij is bewust bezig met lichaamsverzorging en in deze drukke tijd kiest hij voor het gemak van een 2-in-1 product. Daarnaast staat het natuurlijke karakter met een eigentijdse uitstraling voorop.

Kneipp men
De verpakking ziet mannelijke ui maar mooie luxe uitstraling. Mooie verpakking met hout patroontje. Er zijn drie varianten :

Kneipp Douche Foam Cool Freshness & Ready to Go € 7,99 ( 200ml. )

Kneipp douche foams
Kneipp Douche Foam Cool Freshness met blauwe water op de verpakking heeft frisse geur van cool mint in combinatie met zeemineralen en natuurlijk jojobaolie.
Kneipp Douche Ready to Go met de stimulerende en activerende geur van citroengras in combinatie met guarana en natuurlijk jojobaolie.
Beide Douche Foam komt er direct lekker stevige schuim maar heerlijk zachte schuim. Je hebt geen spons nodig want die namelijk vanzelf tot een schuimende douchegel. De Cool Freshness ruik lekker fris met mint combinatie. De Ready to Go ruikt ook lekker fris. Na gedoucht voelt het huid lekker zacht.

Kneipp 2-in-1 Douche Warm Woods € 5,49 ( 200ml )

Kneipp men
Kneipp 2-in-1 Douche Warm Woods is een stoere, warm houtactig geurende shampoo en douche ( 2-in-1 ) van cedernoot met eik. Deze 2-in-1 douche schuimt goed en lekker makkelijk voor in de douche. Het is een warme geur, heerlijk!

Kneipp men
Ze zijn heerlijk douche foam en 2-in-1 Kneipp mannen producten. Mijn man vindt allemaal heerlijk producten en verzorgend. Ze ruiken lekker en heeft heerlijk stevige schuim. Zoals jullie weten, ben ik zelf dol op mannen geur en die cool freshness en warm woods vind ik heerlijk geur. Deze mannen producten zijn leuk voor je man, vriend of voor je vader, broer. Het is leuk voor een als cadeau. Ze zijn zeker aanraders! Alle Kneipp producten zijn niet op dieren getest. Kneipp for men producten zijn al te koop bij alle drogisterijen en webshops.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like