Follow:

Kneipp Goodbye Stress – Hydrating body Cream

2022-Kneip7aa

Hoi..hoi….! Naast handcrème en body lotion Goodbye Stress lijn, heeft Kniepp andere product uit deze lijn namelijk Hydrating body Cream. Vandaag testte ik voor jullie. Benieuwd, lees gauw verder

2022-Kneip7aaa Kneipp Goodbye Stress lijn -die onlangs nog werd bekroond met een Careality Care Award voor beste innovatie in lichaamsverzorging. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress body lotion & handcrème zijn aanvulling op de nieuwe Goodbye Stress lijn. Met de bijzondere werking van opwekkende rozemarijn en verfrissende watermunt wordt de huid gekalmeerd, verzorgd en hersteld.
Watermunt is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Daarnaast verlicht het de luchtwegen en biedt het ondersteuning bij verkoudheid of griep. Rozemarijn stimuleert het geheugen, de focus en de concentratie. Het geeft de geest een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend. 2022-Kneip7a Kneipp body cream zit in een witte pot. Op het label vind je wat informatie. De body cream heeft dunne textuur daardoor smeert het makkelijk en trekt goed in de huid. Het ruikt fris zoet. De body cream is geschikt voor normale tot droge huid. Kneipp Goodbye Stress body cream is verkrijgbaar bij de drogisterijen en ook online.

Kneipp Goodbye Stress producten:
– Badolie (100ml) €9,99
– Douche (250ml) €6,99
– Douche foam (200ml) €8,49
– Geurkaars (145gr) €7,99
– Thee (150zakjes) €4,99


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge