Follow:

Kneipp lipbalsem Repair & Prevent

2021-Kneipp-Lipbalm8a

Hoi..hoi..hoi..! Kneipp heeft een nieuwe lipbalsem voor jullie “Kneipp Lipbalsem Repair & Prevent. Dit is de probleemoplosser voor droge en schrale lippen. In testte hem en vandaag laat ik je weten wat ik ervan vond. Lees je mee

2021-Kneipp-Lipbalm8aa Kneipp lipbalsem Repair & prevent verpakt in een duurzame verpakking op basis vangrasppaier, kurk en paper blend. Het product is 100% natuurlijke, vegan lippenbalsem die onmiddellijk hersteld en intense verzorging voor droge of schrale lippen en werkt de hele dag door dankzij een speciaal depot-effect. Deze lippenbalsem is transparant en heeft een fijne subtiele geur.

100% natuurlijke samenstelling
De nieuwe Kneipp lippenbalsem Repair & Prevent bevat waardevolle extracten van kamille en melisse om gestreste lippen te bestrijden. Deze extracten zitten boordevol werkstoffen en hebben hierdoor verzachtende, reinigende en herstellende eigenschappen voor de lippen.

Depot-effect
Deze lippenbalsem is ontwikkeld met een speciaal ‘depot-effect’. Dit wil zeggen dat de lippenbalsem na het aanbrengen ervoor zorgt dat de hydratatie beetje bij beetje wordt afgegeven. Dit verzorgt niet alleen bij het aanbrengen, maar ook tot wel 24 uur nadat je de lippenbalsem hebt aangebracht.

De paper blend dop lijkt plastic maar is het niet!
Als je de nieuwe dop van onze lipverzorging oppakt, zul je niet geloven dat hij niet van plastic is. Dit bijzondere materiaal heet ‘paper blend’. Het heeft alle voordelen van plastic, maar niet de nadelen. Dit materiaal is biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Een bijzonder interessante nieuwe vondst van onze verpakkingsspecialisten.

Duurzaam kurk
De onderzijde van de lippenbalsem is gemaakt van kurk wat bij vervaardiging van kurkproducten is overgebleven. Kurk is een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product. Het is volledig biologisch afbreekbaar en kan gerecycled worden zonder uitstoot van giftige stoffen. Door het verwijderen van de bast is de kurkeik in staat om 3-5 keer meer CO2 te absorberen dan kurkeiken met bast.

Duurzaam graspapier
De lippenbalsem zit in een vouwkaart die innovatief en ecovriendelijk graspapier bevat. Graspapier genereert minder CO2-uitstoot, vereist ca. 3.000 liter minder water per ton karton en zorgt voor korte transportroutes.

Belangrijkste voordelen van deze nieuwe lippenbalsem:
– Verzacht, verzorgt en beschermt langdurig
– 100% natuurlijk en vegan
– Zonder conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën en kleurstoffen
– Duurzame verpakking en vrij van microplastics
– Ideaal voor droge, gebarsten lippen en gevoelige lippen.

Bron: Persbericht
2021-Kneipp-Lipbalm8aaa Mijn lippen worden snel droog en een lipbalsem is een beauty must have voor mij. Het smeert deze lipbalsem lekker makkelijk en mijn lippen voelt de hele dag lekker zacht aan. Bij mij na eten en drinken smeer ik altijd mijn lippen met lipbalsem op. 2021-Kneipp-Lipbalm8aaaa Een hele fijne lipbalsem, zeker voor droge en of schrale lippen heb. Echt aanrader en de geur is lekker zacht, niet overheersend. Een must have lippenbalsem voor je droge lippen, ideaal om overal mee te nemen. Ik breng hem niet alleen overdag maar ook voor het slapengaan. Kneipp lippenbalsem kost per stuk €5,99 ( 4,7gram ), verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat, ETOS en in de Kneipp webshop

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like