Follow:

Kneipp nature kids – drakenkracht shampoo & douche

 photo 2015KneippKid1aaa_zpsn93oq0u9.jpg
Kneipp heeft nieuwe producten “Nature Kids”. De producten zijn perfect op de wensen van kinderen en hun ouders. Natuurlijk ben ik benieuwd naar en DJ ook.

Kneipp Nature kids producten bestaat uit vier producten : rinsessen, DrakenKracht, Droomreis badschuim en badolie.

 photo 2015KneippKid1aaaaa_zpsxrltdfmq.jpg
De ingredienten.
De producten bevatten bijzondere natuurlijke ingrediënten als framboos, drakenfruit, lavendel, teunisbloem en jojobaolie die een lekkere zoete geur hebben en die tot de verbeelding spreken. Ze bevatten geen zeep, siliconen en conserveringsmiddelen zoals parabenen.

 photo 2015KneippKid1aaaa_zpsyauliswy.jpg
Kneipp Nature Kids drakenkracht shampoo & douche is voor stoere DJ. stond met “Kneipp Nature Kids DrakenKracht shampoo en douch” onder de douch. Het schuimt goed, het ruikt heerlijk en prikken niet in de ogen. Het droog zijn huid niet. De geur ruikt heerlijk zoet (niet te) en zacht lavendel. De geur blijft goed hangen. DJ riep altijd…ruiken mama..het ruikt lekker he! Zo blij is hij.

 photo 2015KneippKid1aa_zpskkv1prdk.jpg
Kneipp Nature Kids bad- en doucheproducten zijn geschikt voor peuters en kleuters (vanaf 3 jaar en ouder). Kneipp Nature Kids producten zijn al verkrijbaar in de winkels. Kniepp Nature kids drakenkracht toverbad is prijs van €1,59 per zak. En 2 in 1 shampoo en douche Drakenkracht – 200 ml voor prijs van € 4,99. Te koop bij drogist en supermarkten.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like