Follow:

Kneipp Seconde hand & nagelriemcreme – abrikozenmelk & Marulaolie

Kneip Hand creme
De Kneipp Seconde Handcrème zorgt voor zachte handen en verzorging van de nagelriemen. Hier ben ik heel erg benieuwd naar want tja ik heb wel last van nagelriemen. Bevalt deze handcrème bij mij goed? Dan lees je vandaag hieronder.


Kneip Hand creme
Kneipp Seconde Handcrème zit in een oranje tube met klikbaar zilver dopje. De crème bevat abrikozenmelk en marulaolie. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor zachte handen en verzorging van de nagelriemen. Het ruikt heerlijk zoet fruitig geurtje. De formule is licht, trekt snel in. Mijn handen voelt lekker zacht aan en de nagelriemen zien er verzorgen uit. Heerlijk handcrème is dit.

Kneip Hand creme
Abrikozenmelk en marulaolie niet voor niets gebruikt in de nieuwe Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème. Deze ingrediënten hebben namelijk eigenschappen die wonderen kunnen doen voor je huid. Zo bevatten abrikozen mineralen en vitaminen, zoals vitamine E, die de elasticiteit en soepelheid van de huid bevorderen. Marulaolie werkt verzachtend en hydraterend. Daarnaast bevat deze olie een hoge concentratie aan anti-oxidanten die kunnen bijdragen aan het bevorderen van de elasticiteit van de huid en die de huid kunnen beschermen tegen tekenen van ouderdom.

Kneip Hand creme
Kneipp Seconde Handcrème bevalt fijn voor mijn handen en nagelriemen. De nagelriemen zien er verzorgen uit en zachte, soepele en mooie handen, bovendien ruikt het heerlijk. Wat nog fijn is dat de creme geen vettig laagje achter laat. Naast deze handcrème heeft Kneipp andere handcrèmes (€6,99 per stuk) in het assortiment, te koop bij de drogisterijen en online.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Fleur

  Zeker in deze tijd kan ik niet zonder een goede handcreme. Ik ben erg beneiuwd naar die van Kneipp
  Fleur´s last blog post ..Winnen | De Leukste Blog Winacties week 2

  10 January 2018 at 00:27
 • Reply Marieke

  Dit lijkt me een heel fijn product! Zeker in de winter heb ik heel vaak droge handen!
  Marieke´s last blog post ..Review gepersonaliseerde fotoslinger maken

  09 January 2018 at 21:19
 • Reply Charlotte

  Fijn dat de crème geen vettig laagje achter laat. Ik gebruik om die reden zelden handcrème, terwijl mijn handen het eigenlijk wel nodig hebben.

  07 January 2018 at 23:40
 • Reply Amelie

  Ziet er een fijn product uit!

  07 January 2018 at 21:45
 • Reply Fleur

  Ik hou erg van de producten van Kneipp, maar deze heb ik nog niet gebruikt

  07 January 2018 at 13:18
 • Reply Heleen Schrijvershof

  Lekker! Ik denk dat ik hier in de drogist wel even aan ga snuffelen, want ik het nu een Kneipp die wel heel fijn werkt, maar niet heel bijzonder ruikt. Ik hou van het gemak van de combinatie van hand + nagelriem creme.
  Heleen Schrijvershof´s last blog post ..Bits + Pieces: Kerst, leren schrijven en Gent.

  06 January 2018 at 20:30
 • Reply Lynn

  Wat een leuk product en volgens mij met een heerlijke geur.

  06 January 2018 at 20:02
 • Reply nicole

  Ik heb bij Kneipp ook altijd het gevoel van goede kwaliteit!

  06 January 2018 at 11:59
 • Reply Judith

  ik heb deze ook, erg prttig want trekt lekker snel in

  05 January 2018 at 23:31
 • Reply Tania

  Klinkt best goed. Zelf gebruik ik eigenlijk veel te weinig een handcreme.
  Tania´s last blog post ..Sisley | Schoonheidsabonnement December

  05 January 2018 at 19:48
 • Reply Gabrielle

  Ik ben gek op Kneipp, ook deze zou ik wel eens willen proberen ?
  Gabrielle´s last blog post ..Op vakantie naar Verenigde Staten? Dan heb je een ESTA Amerika nodig!

  05 January 2018 at 19:34
 • Reply Marion

  Klinkt goed deze crème en zeker dat het doet wat het belooft.

  05 January 2018 at 17:58
 • Reply Nienke

  Ik ben toch niet helemaal overtuigd. Kneipp is altijd wel fijn, maar toch wel duur voor wat je krijgt. Toch fijne review om te lezen!
  Nienke´s last blog post ..Sfeer in interieur maken + mijn meubel-wishlist

  05 January 2018 at 17:22
 • Reply Adine @ LekkerLevenMetminder.nl

  Klinkt goed! Maar: ik moet wel eerlijk zeggen dat ik mezelf geen bijna 7 euro zie betalen voor een handcrème.
  Adine @ LekkerLevenMetminder.nl´s last blog post ..#FreedomFriday: Be More With Less

  05 January 2018 at 16:44
 • Reply Marjolein Goedhardt

  is ongetwijfeld een fijn product. Kneip heeft altijd fijne producten en geuren
  Marjolein Goedhardt´s last blog post ..Wensboom Actie Diemen 2017, wat zou jullie wens zijn?

  05 January 2018 at 16:28
 • Reply Girls-things

  Oeh klinkt goed. De geur lijkt mij ook fijn 🙂
  Girls-things´s last blog post ..Young lady Business academyen- eigen bedrijf beginnen?

  05 January 2018 at 15:49
 • Reply nicole

  Ik doe nooit wat op mijn nagelriemen uit, maar dat seconde spreekt me wel aan.

  05 January 2018 at 15:02
 • Reply bychristiana

  Ik vind dit ook een prettige handcrème om te gebruiken als je handen niet al te droog zijn. En inderdaad; hij ruikt ook zo lekker!

  05 January 2018 at 09:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge