Follow:

Kneipp – Sugar Body Scrub Amandelolie

 photo 2014KneippSugarScrub1a_zpsf417564d.jpg
Elke week scrubben is heerlijk. Mijn lichaam roept mij om te scrubben en ik doe regelmatig. Lekker voor zachte huid met heerlijke geurtje. Laat maar mijn lichaam verwennnen met scrubben en heerlijke geurtje. Kneipp heeft nieuw scrubproducten in het assortiment “Sugar Body Scrub” in Amandelolie en Vijgenmelk Arganolie. Ik heb de Sugar Body Scrub amandelolie getest.

De scrub zit in een witte plastic pot met girly pink label eromheen.
 photo 2014KneippSugarScrub1aa_zps819dfc38.jpg
Op andere kant lees je informatie en ook ingredienten. De scrub bevat zijn een combinatie van suiker en natuurlijke oliënen en zonder microplastics, minerale oliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid.

 photo 2014KneippSugarScrub1aaa_zps2daa7fdb.jpg
Als je de deksel open, zie je de pot goed afgesloten met een stukje folie.

 photo 2014KneippSugarScrub1aaaa_zpsbeb55dfe.jpg
Deze scrub biedt intense verzorging voor de huid tijdens het scrubben en heeft een betoverende geur. De amandelolie bevat essentiële vetzuren en vitamine A en E om de huid intensief te voeden en te beschermen.

 photo 2014KneippSugarScrub1aaaaa_zps8a539f8f.jpg
Onder de shower scrub ik mijn lichaam met deze heerlijk scrub. De scrub is niet groof maar scrub echt heerlijk en olieachtig daardoor makkelijk en heerlijk om te scrubben. De scrub laat een zacht olielaagje achter op de huid waardoor na gedoucht voel je je lichaam heerlijk zacht aan en gehydrateerd. Je hoeft niet meer body lotion te smeren. De geur is ook heerlijk. Het ruikt wel zacht naar kruidiggeurtje, bloemig en warm. Heerlijk gevoel voor in de koud weertje als je naar de geur ruikt. Ik heb er zin in om weer onder de shower te scrubben. Wat ideaal is dat je de scrub voor je handen en voeten kunt gebruiken. Multifungtie scrub dus…ideaal

Tip!: De Kneipp sugar body scrubs zijn ook ideaal als hand- en voetscrub te gebruiken.

Kneipp sugar body scrubs zijn verkrijgbaar bij diverse drogisten, Prijs € 8,99 (200 gr). Er zijn twee verschillende geuren: de vijgenmelk-arganolie en amandelolie.

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like