Follow:

Knip kleurboek

Knip kleurboek
Kleurboek kennen jullie waarschijnlijk al. Maar vandaag ga ik aan jullie laten zien een boek die niet alleen kleurboek maar ook je kunt hem knippen. Kijk mee


Knip kleurboek
Het knip kleurboek heeft een normale cover. Het boek is in A4 formaat. Naast kleurstiften of kleurpotloden heb je een schaar nodig. Op eerste pagina lees je goed de instructies voordat je beginnen te knippen of kleuren.

Knip kleurboek
Aan de achterkant van elke pagina staat er kniplijnen die zorg dat je langs kniplijnen gaat knippen en af en toe bekijk de illustraties goed en knip eventueel de lijnen nog wat netter. Als je te veel weggeknipt of iets er gescheurd, don`t worry! je kunt plakband achterop de illustratie plakken.

Knip kleurboek

Knip kleurboek
Ik gebruik liever een kleine schaar met scherp puntje zodat ik de de hoek/punt goed/netjes kan knippen. Ik heb twee kleine scharen gebruik. De pink kleur die van Action en de andere heb ik al een tijdje. Als je alle pagina klaar goed geknipt, kan je de illustratie kleuren geven. Wel zorg dat een velletje papier onder de geknipte laag leggen zodat je niet per ongeluk op de onderliggende laag kleurt. En als je eerst de illustratie wilt kleuren, houd er rekening mee dat stukje van de illustratie onder een geknipte laag weg zullen vallen.

Knip kleurboek
Als je alle pagina’s klaar hebt geknipt, ontstaat er laagje voor laagje een geheel nieuwe scène in de kleurplaat. Supermooi effect, het lijkt wel op 3D effect. Op laatste pagina kan je daar iets schrijven of tekenen wat allemaal gebeurt. Je kunt daarna alle lagen die al geknipt of gekleurd uit het boek te laten snijden langs snijlijn. Daarna kan je het eindresultaat inlijsten.

Knip kleurboek
Ik geef geen kleurtjes geven want ik vind het mooi zoals hierboven. Het boek “Knip kleurboek” bevat 6 verschillende diorama`s (opgebouwd uit maar liefst 8 lagen). Het boek kost €9,99. Leuk boekje voor je zelf, voor je kids en hun ouders of als cadeautje. Te bestellen op BBNC webshop

Is dit boek voor je?

Blijf op de hoogte van BBNC door deze Facebookpagina te liken.

Knip kleurboek
Creatief / kinderboek / Cadeau / BBNC Uitgevers

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like