Follow:

KOH Vintage Jeans & KOH Dry Drops


Dit jaar lanceert KOH eerste limited edition van 2012 : KOH Jeans Vintage! Deze collectie laat prachtige uiteenlopende blauwe tinten voor iedere jeans look. Bij deze collectie moet je dus van blauwe kleur houden. Vandaag ga ik de swatches van drie prachtige lakken uit deze collectie! en ook Koh heeft de KOH Dry Drops, die het opdrogen van nagels versneld.


Elke nagellak zit in stevige zwarte box met daarin een cute mini . Het ziet toch luxe uit en goed bescherm als je in je tas wilt meenemen.


Romatic Flair Deze lakje geeft frisse uitstraling. Hier heb ik in twee laagjes en dat is voldoende genoeg. Ik hou van frisse kleuren. I love this kleur.


Bohemian Chic De lakje heeft subtiele blauwe tint. Deze kleur vind ik zachter uitstraling geven. In een laagje is eigenlijk voldoende maar ik doe liever twee laagjes voor egale resultaat.


Grungy Touch Hele mooi subtiele shimmer blauwe tint. Hier is ook dezelfde net als bij Bohemian Chic. Deze lakje vind ik prachtig.KOH Dry drops is perfecte oplossing voor snelle droge nagellak. KOH Dry Drops bevat aloë vera en vitamin E voor het hydrateren, verzacht en verstevigen van de nagelriem.

Met handige pipet heb je maar 1 druppel nodig per nagel en binnen 60 seconden is de nagellak snel droog. Dat natuurlijk geen tijdspersvelling door het wachten. Yay!

Alle nagellak lakken makkelijk en zonder stripjes achter laten. Het kwastje is fijn in gebruik en de kleuren zijn heel mooi. Eerlijk vind ik allemaal mooi kleuren. Met twee laagjes heb je mooi egale lakjes op je nagels. De dry drops is erg handig met pipet en het maakt de nagels snel droog. Voor die ongeduldig mensen net als ik, is KOH dry drops ideaal. Zeker aanraders!

KOH Vintage Jeans! nagellaken en KOH Dry Drops zijn verkrijbaar voor €14,95 bij luxe parfumerieën, de Bijenkorf Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Amstelveen of online via kohcosmetics

Share
Previous Post Next Post

You may also like