Follow:

Kokie Cosmetics nagellak

 photo 2016KokieNagellak1aaaa_zpsingri0nf.jpg
Vorige blogposten heb ik andere Kokie Cosmetics producten al gereviewd, vind je hier en hier. Vandaag ga ik Kokie Cosmetics nagellak voor jullie swatches.

 photo 2016KokieNagellak1aaaaa_zpshpne4z7r.jpg
Ik heb zes Kokie Cosmetics nagellak gekregen en stuk per stuk swatch ik voor jullie. De nagellak van dit merk is alle eerste keer voor mij dus ik ben erg benieuwd naar. De flesje is erg leuk met ook erg leuke dopje zwart wit stripjes. Aan de onderkant vind je de nummer, op hun site lees je de naam van elk nagellak.

De ingrediënten
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, Styrene/Acrylates Copolymer, Titanium Dioxide, Blue 1 Lake, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Yellow 5 Lake.

Hieronder de swatches :
 photo 2016KokieNagellak1bb_zpsbjj6uxpc.jpg
NP 08 “ON THE HUNT” is een mooi diep donker groen kleur. De kleur passen op alle huidkleuren. Het dekt goed in twee laagjes.

 photo 2016KokieNagellak1cc_zpshxl136lo.jpg
NP24 “CITRUS SPLASH” is een mooi fris kleur. Ik was bang dat deze lichte kleur hier en daar transparant laagje zou zien maar het dekt goed in een laagje.

 photo 2016KokieNagellak1dd_zpsvtc8fxus.jpg
NP28 “NIGHT FLIGHT” is een grijze kleur. De grijze kleur is simpel maar toch ziet er klassiek uit en draagbaar.

 photo 2016KokieNagellak1ee_zpsanlrfit1.jpg
NP 30 “ENIGMA” is een diep grijze kleur. Deze donkere grijze kleur ziet er klassiek uit en draagbaar. Hij is ook geschikt als basis om nail art te maken.

 photo 2016KokieNagellak1ff_zpslrt3sior.jpg
NP 60 “POP THE CHAMPAGNE” is een prachtig licht brons shimmers. Het lakt is makkelijk en streeploos.

 photo 2016KokieNagellak1gg_zpswfkcelnk.jpg
NP 89 “REUNION ON THE RHINE” is een heel mooi blauw kleur.

 photo 2016KokieNagellak1aaa_zpsmkhdlam4.jpg
Dankzij fijne textuur lakken deze nagellakjes gemakkelijk en streeploos. Het droogt best snel. En ik vind alle kleuren mooi en prima als achtergrond om nail art te creëren. Ik swatch alle nagellak in twee laagjes voor mooi subtiele resultaat. Kokie Cosmetics nagellak kost $6.00 per stuk, online te koop op Kokie Cosmetics webshop

Welke kleur(en) spreekt je meeste aan?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like