Follow:

Koningkaart geboortekaartjes rompertje

 photo 2016Rompie1a_zpscxqxilcv.jpg
Ben je (nog) zwanger? en je bent nog steeds bezig aan het uitzoeken naar geboortekaart. Online kaartenwinkel Koningkaart kunnen kersverse ouders zelf geboortekaartjes ontwerpen in de vorm van een rompertje. Leuk is dat. Anders dan gewone vierkante kaartje

 photo 2016Rompie1aa_zpsf79cpuwl.jpg
Je kunt maar lief vijf papiersoorten van stevige kwaliteit kiezen : gebroken wit, mat helder wit, hoogglans, metallic en structuur. Daarnaast is er keuze uit enveloppen in diverse afmetingen in acht kleuren.

 photo 2016Rompie1aaaa_zpsqtuduiyk.jpg
bijvoorbeeld geboortekaart voor baby boy

 photo 2016Rompie1aaa_zpsxm0lhicp.jpg
bijvoorbeeld geboortekaart voor girl

Op de website staan tientallen ontwerpen, van superlief tot superstoer geboortekaartjes. Zoals een rompertje met sterren, vrolijke dieren of een stoere camouflageprint. Wat nog superleuk is dat het mogelijk is om een eigen ontwerp te maken. Dat is heel eenvoudig met de handige online designtool (klikt op “Maak dit ontwerp”). Daarin staan diverse leuke achtergronden, lettertypes en illustraties. En zelf foto’s en plaatjes toevoegen is net zo gemakkelijk. Zodra het ontwerp klaar is kan er een gratis drukproef besteld worden. Binnen enkele dagen valt er een echt gedrukte kaart in de bus. Is deze helemaal naar wens, dan levert Koningkaart binnen 1 werkdag het pakketje met de unieke geboortekaartjes thuis af. Leuker en gemakkelijker kan het bijna niet!

De geboortekaartjes in de vorm van een rompertje hebben een afmeting van 15,5 x 17 cm en kunnen besteld worden vanaf €1,40 per stuk met een minimale afname van 10 stuks.

Meer kaarten bezoek op Koningkaart webshop.

Gratis drukproef, vul deze code GP135 in voor een gratis geboortekaartje (rompertje)

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like