Follow:

Kruidvat Effex Sea Salt Spray

 photo 2017KruidvatBeachPlease1aa_zpsilyldstl.jpg
Wil je warrige met een luchtig hairstyle hebben? Kruidvat heeft een product om je haar een messy beach look te maken. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee


 photo 2017KruidvatBeachPlease1a_zps2jpk9z5w.jpg photo 2017KruidvatBeachPlease1aaa_zpssus0z6wj.jpg
Kruidvat Effex Sea Salt Spray zit in een plastic fles met spray systeem. Deze Effex Sea Salt Spray geef je haar een warrige structuur met luchtig volume. Je haar voelt stug aan alsof je een dagje naar het strand bent geweest. Mijn haar wordt vanzelf stug als een paar dagen niet gewassen. Dit Effex Sea Salt Spray is niks voor mij want ik zelf persoonlijk hou niet zo dat mijn haar stug aanvoelen. Maar is misschien dit spray voor jou wel. Met Kruidvat Effex Sea Salt SprayJe kan een messy beach look creëren. Hij kost €2.99 Koop je bij Kruidvat winkels of online

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like