Follow:

Kruidvat handcrèmes

 photo 2017KruidvatHandcreme1a_zps5yijm1yy.jpg
Kruidvat heeft haar lijn met handcrèmes compleet vernieuwd. Twee nieuwe aanwinsten in het assortiment zijn de Silk en Caring handcrèmes, waarbij de welbekende SOS, Intensive, Anti Age handcrème en de Hand- & Nagellotion in een nieuw, mooi jasje gestoken zijn. De formule van het bestaande assortiment is aangepast. Een heerlijk, nieuw parfum is gebruikt waar de prettige, vertrouwde basis is gebleven. Ik testte drie handcremes uit, dus lees snel verder!

 photo 2017KruidvatHandcreme1ac_zpstblyxcw6.jpg photo 2017KruidvatHandcreme1acc_zps6raivkrc.jpg
Kruidvat Handcreme Silk €1.99 zit in een tube met handige klikbaar systeem. De Silk handcrème bevat de populaire macadamia olie die ervoor zorgt dat vocht vastgehouden wordt en de huid haar elasticiteit behoudt. Wel zit een klein beetje parfum in. Deze handcrème zit er een zeer mooi subtiele glinster in , waardoor de handen heel subtiel glanzen. Maar de glinster is niet te zien als je op je handen maar wel mooi glans. De structuur van deze handcrème is licht daardoor trekt snel in en je hebt maar weinig nodig. Mijn handen worden lekker zacht aanvoelen en lekker aangename geur heeft.

 photo 2017KruidvatHandcreme1ab_zpsjf84mzdd.jpg photo 2017KruidvatHandcreme1abb_zpsetnllk0q.jpg
Kruidvat Handcremes Caring zit ook in een tube met klikbaar systeem dopje. De Caring handcrème bevat Sheabutter die speciaal ontwikkeld om de huid eens goed te verwennen. Deze creme heeft een heerlijke warme vanillegeur en het blijft goed lang hangen. De formule is niet dik en niet dun daardoor smeert de handcrème echt een fijn en trekt snel in. Mijn handen worden lekker zacht aanvoelen en hydrateert.

 photo 2017KruidvatHandcreme1ad_zpsn4f3bbch.jpg photo 2017KruidvatHandcreme1add_zpsgmpeskh4.jpg
Kruidvat Q10 handcrème is voor een rijpere huid die vaak beetje extra verzorging nodig om er stralend uit te blijven zien. De welbekende Q10 verstevigt de huid ongekend en kan er hierna weer helemaal tegenaan. De structuur van deze handcrème is iets dik maar het smeert gemakkelijk en trekt snel in. Mijn handen worden lekker zacht aanvoelen en hydrateert.

 photo 2017KruidvatHandcreme1aa_zpsfd0ur5g5.jpg
Kruidvat handcremes zitten allemaal in een tube met klikbaar systeem dopje. De creme smeren makkelijk en snel op huid genomen. Ze hebben allemaal aangename geuren. Ik ben echt heel erg enthousiast over Kruidvat handcrèmes. Mijn handen ruiken niet alleen lekker maar ook lekker zacht aanvoelen. Kruidvat handcreme kost €1,99 per tube (100ml), te koop bij de Kruidvat winkels of online bestellen op webshop Kruidvat.

Liefs,
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like