Follow:

Kruidvat Pure & Nature Shower gel

 photo 2017KruidvatPure-Nature1a_zps5xq4seys.jpg
Kruidvat komt er nieuw verzorging ‘Pure & Nature’ twee Shower gel en een shower crème lijn. Het product is ontwikkeld vanuit een passie voor schoonheid en de natuur. De combinatie van biologische ingrediënten is perfect afgestemd op de huid. Ik testte twee shower gel en vandaag vertel ik wat ik ervan vind. Lees je mee


 photo 2017KruidvatPure-Nature1ab_zps0o5ddp54.jpg
Sensitive Shower Gel Sunflower & Olive Oil – €2,49
De shower zit in een tube met een handige klikdop en vrolijke kleur wit geel. Op de verpakking staat er zonnebloem en olive afbeelding en tekst op.

 photo 2017KruidvatPure-Nature1abb_zpshpo67a1z.jpg
Op de achtertkant vind je wat informatie en ingrediënten. Wanneer je de tube open klikt, ruik je de douchegel niks naar iets geurtje. Want dit is ongeparfumeerde douchegel met bio-zonnebloemolie en bio-olijfolie, pH-neutraal en reinigt de huid bijzonder mild, zonder deze uit te drogen. Ik moet aanwennen want tja ik gebruik shower gel die geurtje heeft. Het schuimt voldoende en voel mijn lichaam fijn aan.

 photo 2017KruidvatPure-Nature1ac_zpsh1megzbe.jpg
Refreshing Shower Gel Aloë Vera & Matcha – €2,49
Ook zit de douchegel in een tube maar dan heeft andere kleurtje, groene verpakking, fris uiterlijk.

 photo 2017KruidvatPure-Nature1acc_zpsqkbp96gg.jpg
Op de achtertkant vind je wat informatie en ingrediënten. En wanneer je de dopje open, komt er een heerlijk fris geurtje uit. Wat een lekker geurtje vind ik. Dit product is een vitaliserende douchegel met bio-aloë vera en bio-matcha, geeft het gevoel van pure frisheid. En dat klopt, heerlijk frish! Het schuimt ook fijn en mijn huid

 photo 2017KruidvatPure-Nature1aa_zpsbdezmbdc.jpg
Pure & Nature lijn shower gel vind ik een fijne shower gel vooral die met geurtje. Die ongeparfumeerde douchegel moet ik even aanwennen. Het product bevat geen siliconen, paraffine- en minerale olie, ook geen synthetische kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen. De Pure & Nature shower gels zijn verkrijgbaar voor €2,49 (200ml) per stuk bij alle Kruidvat-filialen en via Kruidvat.nl.

Liefs,
Dhini

  
  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like