Follow:

Kruidvat Tropical Shampoo & Crèmespoeling

 photo 2017KruidvatShampooTropical1a_zpsyjvzdrnb.jpg
Kruidvat heeft sinds kort een aantal haarproducten, waarin “Kruidvat Keratin Hair Repair Anti-Klit Spray”. En vandaag ga ik over “Kruidvat Shampoo en Crèmespoeling Tropical”. Lees je mee

 photo 2017KruidvatShampooTropical1ab_zpstlsowbyy.jpg> photo 2017KruidvatShampooTropical1abb_zpszbgqa3y0.jpg
Kruidvat Tropical Shampoo €0,99 (500ml) verzorg en laat je haar glanzen. De shampoo heeft een frisse en zacht fruitige geur van perzik en citrus. De shampoo geeft genoeg schuim en wordt snel door haar opgenomen. Mijn haar voelt lekker zacht en soepel. De Shampoo is verrijkt met pro-vitamine B5 maar er een beetje jammer dat in deze shampoo wel een beetje SLS bevat.

 photo 2017KruidvatShampooTropical1ac_zpsspfeaosi.jpg photo 2017KruidvatShampooTropical1acc_zpsjgvym51w.jpg
Kruidvat Tropical Crèmespoeling €1.39 (500ml) verzorg je haar glanzen. En deze verzorgende crèmespoeling heeft een frisse, fruitige geur van perzik en citrus, ook bevat pro-vitamine B5. Door dezelfde lijn is “Tropical”, ruikt de geur is dezelfde. Mijn haar wordt schoon en luchtig na gewassen met Shampoo Tropical en daarna verdeel ik een beetje crèmespoeling Tropical crèmespoeling over mijn haar. Laat even inwerken dan spoel ik mijn haar met lauw warm water. Mijn haar voelt lekker zacht en glanzen.

 photo 2017KruidvatShampooTropical1aaa_zps9wg2vx8s.jpg
Kruidvat Shampoo en crèmespoeling “Tropical” lijn vind ik een fijne haarproducten. Beide producten met toegevoegde pro-vitamine B5 is geschikt voor dagelijks gebruik. De verpakking zelf ziet er mooi uit. Ik merk mijn haar zacht, luchtig aanvoelen. Het product heeft een aangenaam geurtje hoewel ik niet zo van perzik geurtje hou, maar gelukkig is de geur niet zo sterk. Dit product heeft een inhoud van 500 ml. met budget vriendelijk. Te koop bij Kruidvat winkels bij jou in de buurt of online via kruidvat.nl.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like