Follow:

Kylieskin by kylie Jenner – Vitamin C Serum

2022-Kyle-Jenner2a

Hoi..hoi…! Beauty blogpost vandaag. In deze blogpost ga ik een vitamin C serum hierover bloggen. Lees je mee

2022-Kyle-Jenner2aaa KylieSkin Vitamin C serum zit in girly roze glazen fles met pompsysteem. Met pompsysteem vind ik altijd fijn en handig om te doseren. Wat nog fijn is dat deze verpakking herbruikbaar is als hij op is. Je kunt met andere serum of andere cream gebruiken, alleen jammer dat de tekst niet weg kan. De verpakking is travel size, handig om mee te nemen.

Het serum bevat boordevol ingrediënten (Vitamin C, Camellia Oleifera Leaf Extract, Saffloerzaadolie, Glycerine) om de huid helderder te maken. Het serum helpt de doffe huid te verbeteren en gezonde glans.
Het serum is vrij vloeibare en geelachtig kleur heeft. Het ruikt niet zo aangenaam maar niet zo vervelende en het ruikt niet meer tijdens aanbrengen. Het brengt gemakkelijk aan en trekt langzamer in maar geen plakkerig en vet achter laten. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan. Deze vitamine C serum kan je s`morgen en in de avond aanbrengen. 2022-Kyle-Jenner2aa Een fijne Vitamin C serum. Mijn huid ziet er gezonder uit, zacht aan. Ik heb deze serum gekregen van mijn oude collega, ik weet het niet dus de prijs maar je kunt altijd googleen en kan je deze bij de parfumerie winkel kopen of online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like