Follow:

Lego Creator Autotransport (31033)

Djess en lego
Zoals jullie weten, is Djess gek op Lego. Elke keer als wij naar wijkcentrum of centrum gaan, moeten wij even langs speelgoedwinkels zoals Bart Smit, Intertoys of gewone winkels die er lego staan, Blokker bijvoorbeeld. Als Djess naar de lego kijkt, kopen wij niet gelijk voor hem. Hij mag kijken maar niet kopen. Dus ik zei meestal op foto`s, misschien voor je verjaardag ofzo.


Lego Creator Autotransport (31033) is 3in1. Je kunt drie voertuigen maken, niet tegelijk maar wel leuk. Hoe leuk is dat, alleen wel moet je eerst de andere afbreken voordat je nieuwe voertuig gaat maken.

Djess en lego
Djess vindt het leuk en zonder hulpje doet hij zelf de de steentjes bouwen. Alleen vroeg hij af en toe de steentjes maar verder doet hij zelf tot klaar.

Djess en lego
Djess en lego
Djess en lego
[youtube]https://youtu.be/-eKLYwgG7m4[/youtube]

Djess`s lego collectie groeit en hij vindt het niet erg en juist staan veel op zijn wensen 😀 En ook een dure serie (tja van wie dure wensen, van zijn ma 😉 ).

Deze Lego Creator Autotransport – 31033 kun je hier kopen voor €18,99 is vanaf 7 tot 12 jaar en Djess is nog geen 6 jaar maar Djess kan het wel uitstekend bouwen, met plezier. Djess heeft deze lego van Sinterklaas gekregen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like