Follow:

Lekker warm en relax met Snug Rug Deluxe

Snug Rug
Brrrrr het weer is dag na dag kouder geworden. Alleen verwarming is niet genoeg voor mij persoonlijk. Dag na dag wordt het weer koud en kouder. Ik draag zeker trui en sjaal aan maar om lekker op de bank warm te houden, lekker bedekt met deken zoals speciale deken Snug Rug. Vandaag blog ik hierover


Snug Rug
De Snug Rug Deluxe zit in in een transparante tas met ritssluiting. Yeah…superhandig! Aan de voorkant en achterkant zie je het plaatje en wat informatie. De Snug Rug Deluxe is een deken die je nodig hebt in de winter. Wat lijkt mij super fijn is dat deze heerlijke deken mouwen heeft, dus je krijgt nooit meer koude armen als je de de tab/smartphone of afstandsbediening pakt. En aan de voorkant is er een zakje zo kan je je smartphone of leesbril in doen. De materiaal van deze deken is 100% polyester, coral fleece. Als de deken per ongeluk vies wordt, kan je hem wassen op 30 graden.

Snug Rug
Voor mij persoonlijk draag ik hem toch liever de achterkant voor voorkant (zoals foto hierboven). Het andersom gedragen dus want het is lekker warm voor mijn nek en rug. Maar je kunt hem dragen wat je lekker comfortabel vindt. De deken is lekker zacht en comfortabel en lekker lang dus mijn voeten zijn lekker bedekt. Van top tot teen dus lekker warm krijgen dankzij de deken Snug Rug Deluxe. De Snug Rug Deluxe is verkrijgbaar in drie kleuren: navy, chocolade en crème. Het kost kost € 30,95 per stuk, te koop online bij Ditverzinjeniet.nl.

Liefs,
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like