Follow:

Leuk uitje : Kerstvakantie – Brandweer LEGO en schaatsen in Veiligheidsmuseum PIT

PIT veligheid
eindelijk is het Kerstvakantie. Vanaf gisteren middag begin de Kerstvakantie voor Djess alle scholen. Wij hebben nog geen planning maar wij willen wel graag uitje gaan. Toen ik dit bericht over Brandweer LEGO tentoonstelling in Veiligheidsmuseum PIT in Almere tegenkwam, zei ik tegen mezelf hei…dat lijkt mij erg leuk voor mijn zoon. Zeker willen wij graag in de kerstvakantie hier naar toe te gaan.

Brandweer LEGO tentoonstelling

PIT veligheid
Wij zijn erg benieuwd naar want wij zijn nog nooit naar het veiligheidsmuseum PIT geweest. En zoals jullie al waarschijnlijk weten dat mijn zoon dol op LEGO is. En in deze kerstvakantie kunnen wij zeker naar de Brandweer LEGO tentoonstelling bij het Veiligheidsmuseum PIT in Almere gaan bewonderen. Wij hebben er zin in. Ik ga de datum op de kalender prikken.

“Wegens het succes van vorig jaar wordt de Brandweer LEGO tentoonstelling deze kerstvakantie herhaald met nieuwe incidenten en een nieuwe puzzeltocht. Hierdoor ontdekken bezoekers van alle leeftijden op een interactieve manier wat er allemaal bij het werk van de brandweer komt kijken. In de tentoonstelling worden meer dan 100.000 LEGO steentjes gebruikt. Ook dit jaar zijn er weer mooie Brandweer LEGO prijzen te winnen.”

Schaatsen op de schaatsbaan!

PIT veligheid
Naast de Brandweer LEGO tentoonstelling is er ook een puzzeltocht, schatsbaan en ontdekken de kinderen over de veiligheid van vroeger, nu en in de toekomst.

“De schaatsbaan voor het museum is ook geopend en vrij toegankelijk voor bezoekers. Heb je geen schaatsen? Dan kan je deze huren bij de Almeerse schaatsvereniging. Het museumrestaurant serveert snert en warme choco voor een compleet winters dagje uit!”

Praktische Info

De Brandweer Lego tentoonstelling is te zien in de kerstvakantie van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 bij Veiligheidsmuseum PIT in Almere. PIT is gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op kerstavond en Oudjaarsdag sluit het museum om 16.00 uur. Op de andere dagen is het museum geopend van 11:00 tot 17:00 uur. De tentoonstelling is gratis toegankelijk voor bezoekers in bezit van een geldige toegangskaart voor PIT of een Museumkaart. Meer informatie kijk op: pitveiligheid.nl

Entreeprijzen: Museumkaart gratis/ Volwassenen (v.a. 13 jaar) €9,50/ Kinderen (4 t/m 12 jaar) €6,50/ Kinderen (0 t/m 3 jaar) gratis

Adres:
Veiligheidsmuseum PIT
Schipperplein 4
1315 SB Almere

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel samenwerk met PIT

Share
Previous Post Next Post

You may also like