Follow:

Leuke momentjes #1

2016
Ik wil toch terug denken na afgelopen dagen en dankbaar voor wat kleine dingetje (vooral leuks/mooi dingetjes) die ik deze maand meegemaakt. Dit jaar ga ik dus leuk oftewel mooi momenten van deze maand op rijtje zetten. Het lijkt mij leuk voor later terug te kijken. Deze blogpost heb ik van Sas (met haar toestemming – thanks) gejat. Ik ga mij best doen om eind van de maand deze artikel te plaatsen. Het wordt dus vaste blogpost (hopelijk). Toevallig is vandaag de laatste dag van maand Januari dus deze wordt tweede artikel van vandaag.

– Eindelijk heb ik New layout online gebruik na ik hier en daar zelf heb wat gepast. Het kost wel tijd en nog steeds bezig om comment in oude artikels te verschijnen.

– Voor eerste keer vaste artikel Mani monday en Fashion Friday geplaatst en tot nu goed gelukt. Hopelijk heb ik ideeën en kunnen verder regelmatig plaatsen

– Djess genoot van het ijsje in de tuin. Heerlijk om te zien. Waarschijnlijk herinner hij zicht niet meer toen er veel sneeuw lag. Want hij was toen nog kleine ventje.

– Geshopt in sale deze maand goed geslaagd want ik heb een paar leuk truien gescoord. Shoppen is sowieso altijd leuk en het mooi is als er sale bij. Voor mij is het mooie moment 😉 love sale

– Lekker slapen onder nieuw dekbed, dankzij dekbed.nl. Bedankt voor samenwerken en natuurlijk andere samenwerken met webshops en producten die ik ontvangen voor het schrijven. Superleuk!

– Eindelijk konden wij met drieën in natuur samen gewandeld. Dat was heerlijk en leuk om weer te doen. Heerlijk

– School gesprek van onze zoon is zeer positief. En bovendien Djess heeft er altijd zin in om naar school te gaan. En eind van de dag kletsen samen op de bed na een boek voorlezen.

– Af en toe prachtig lucht en dat vind ik prachtig vooral met de zon erbij. Dat vind ik heerlijk!

– Wij hebben samen met drieën lekker uitgegeten omdat ik en mijn man 14 jaar getrouwd zijn

Wat vind je van dit soort artikel? mag het terug komen of het lijkt op Weekly snapshot? Let me know

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like