Follow:

Little Ondine Nagellak – Red Red Wine

 photo 2017LittleOndine1aaaaaa_zpsopfpm7j7.jpg
Geen nagellak remover meer nodig? Wat? Ja…. je leest goed. Je hebt geen meer nagellak remover nodig om je nagellak op je nagels te verwijderen. Hei..hei… ik ben erg benieuwd naar en natuurlijk ben ik blij om deze nagellak voor jullie reviewen en swatches. Lees je mee

 photo 2017LittleOndine1aa_zpscoixigs5.jpg
Little Ondine Nagellak – Red Red Wine zit in een leuke doosje. Wanneer ik de doos open, lees je aan de binnenkant van de doos informatie en papier. Wat ik opvalt is dat ik geen nare geurtje ruikt. Normaal zei mijn man…wat rare geurtje als ik net nagellak opdeed. Deze nagellak heb ik en andere mensen geen lasst van de vervelende geurtje. Little Ondine is volledig geurloos door het gebruik van pure natuurlijke ingrediënten en water. Het lakt makkelijk, het droogt snel en geen streepjes of brokkelt. De nagellak geeft mooi glans finishing. Wat ik nog interessant van deze nagellak is dat je geen nagellak remover meer nodig hebt door de unieke peel off methode. Ik was bang dat de nagellak snel los of chippen maar de nagellak blijft zo’n 6-8 dagen goed zitten.

Ik heb een Little Ondine in de kleur “Red Red Wine Dark Scarlet L061”. Een prachtig diep wijn rode/bordeaux kleur. Het dekt goed met twee dunne laagjes. Hieronder de swatches

 photo 2017LittleOndine1aaaaa_zpspal3ur7r.jpg

 photo 2017LittleOndine1aaaaaaa_zpszwwdo4zh.jpg
En nu hoe kan je deze nagellak verwijderen zonder nagellak remover. Er zijn drie manieren : Eerste : Je trekt gewoon de nagellak met je andere vinger en voila.. los die lakje. Tweede : In warm water eerst tot de nagellak zacht wordt daarna peel off de nagellak. Als laatste gebruik je alcohol pad (doe je zoals je nagellak verwijderen met aceton). Thuis heb ik alcohol pad, wel gewoon alcohol die ik op wattenstafjes en dan wrijf ik het op de nagellak. Het duurt een beetje lang om de nagellak goed weg. Ik vind de eerste en de tweede methode fijnste.

 photo 2017LittleOndine1aa_zpscoixigs5.jpg
Ik vind te gek nagellak. Je kunt hem niet alleen voor thuis gebruiken maar het is handig om naar op vakantie of weekendje weg mee te nemen. Er zijn genoeg keuzen om de kleuren te kiezen want Little Ondine nagellak heeft maar lief 28 kleuren beschikbaar. Genoeg keuze dus. Shop je ze bij biocareonline, vul deze kortingscode dhini in, krijg je 20% korting.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Mieke | mieksmind

  goed dat het op natuurlijke basis is. ziet er schattig uit. de kleur spreekt me niet super aan, vooral met dit seizoen heb ik liever wat vrolijkers
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..Cosmo Hairstyling Touch-up

  16 June 2017 at 15:05
 • Reply Bianca Schrijft

  Nagellak is voor mij niet echt een optie, op mijn werk wordt het al onhygiënisch gezien. Wat ik ook heb, het laat heel vaak los, geen idee hoe dat komt.
  Bianca Schrijft´s last blog post ..Recensie: Levana – Marissa Meyer

  16 June 2017 at 10:40
 • Reply Kayla

  Wat een prachtig kleurtje!
  Kayla´s last blog post ..The Ordinary Foundation

  15 June 2017 at 19:54
 • Reply Robin

  mooie kleur! leuk ook de naam 😛 nu zit het liedje in mijn hoofd.

  15 June 2017 at 12:54
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Dit klinkt heel interessant en de kleur is heel mooi!
  Neeltje | Thoughts in Style´s last blog post ..Look Around, There’s Inspiration Everywhere | Event: Flavourites Feest, Utrecht

  15 June 2017 at 12:22
 • Reply Peggy

  Nice! Prachtige kleur! Ik gebruik de Striplac van Alessandro. Ook met nagellak die je eraf kan trekken. Kost alleen ook veel tijd om het aan te brengen!
  Peggy´s last blog post ..SIMBA review: new Mattress

  15 June 2017 at 12:05
 • Reply Deb

  Klinkt heel interessant! Sowieso omdat de nagellak op natuurlijke basis is en tegelijk een lange houdbaarheid heeft! Fijn ook dat ie geurloos is en er makkelijk afgaat. Klinkt als dé ideale nagellak 😉

  15 June 2017 at 11:28
 • Reply Beau Bewust

  Wauw wat een mooie rode kleur!

  15 June 2017 at 10:56
 • Reply Marjolein Goedhardt

  Mooie rode tint Ik moet er ook echt meer tijd voor vinden en maken want het staat zo verzorgd, leuke kleuren waar je een heel eind mee komt.

  15 June 2017 at 10:32
 • Reply Anke

  Wat handig dat je de nagellak er gewoon af kunt trekken, hoef je niet in de weer te gaan met remover! X Anke

  15 June 2017 at 10:32
 • Reply zebrazonderstrepen

  nice! Ik heb er niet het geduld voor, helaas 🙂
  zebrazonderstrepen´s last blog post ..Mini & Madam voor geluksmomentjes

  15 June 2017 at 09:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge