Follow:

Lock Stars: alleen jij hebt de sleutel tot je geheimen!

LockStar
Maak kennis met de nieuwe verzamelrage van Hasbro: Lock Stars, maar wat zijn Lock Stars precies? Vandaag vertel ik in dit artikel. Lees je mee

LockStar
Lock Stars zijn genummerde slotjes (geen echte slotjes) in 6 categorieën die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje. Zo bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine figuurtje. Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid en er zijn ontzettend veel verschillende karakters, is het tijd om de Lock Star gekte te ontgrendelen en al jouw favorieten te verzamelen. Want de verzamelfactor is groot! Hang ze aan je rugzak of schoenen en creëer je eigen stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu houdt van grappig, gek of schattig, er zit voor iedereeneen slotje bij. Maak het figuurtje open met het bijhorende sleuteltje en ontdek een kleine verrassing die erin verstopt zit. Alleen jíj bepaalt wie het slotje mag openen. Met meer dan 100 knotsgekke Lock Stars die je kan verzamelen, ben jij binnenkort de hipste van de straat! In dit introductiejaar verschijnen er 104 verschillende Lock Stars.

LockStar
Elke Lock Star heeft bovendien een kleine buddy-Lock Star bij zich die geheim blijft tot je de verpakking hebt open gemaakt. Ook heeft elke Lock Star 2 accessoires die je aan het slot kan hangen.

Het Lock Stars-figuurtje bevat :
1 groot Lock Stars slot,
2 sleutels
2 accessoires ( waarvan een verstopt zit in het buikje en een geheime minibuddy).

LockStar
Wij hebben een Lock Stars figuurtje Purple Eyeballs. Erg grappig figuurtje. Als je de accessoire uit het buikje haalt heb je daarna ruimte om al jouw geheimpjes in je Lock Star op te bergen. Heb je een geheime boodschap voor jouw BFF? Geef diegene dan een sleutel en houd de andere zelf. Zo blijft het jullie geheimpje!

LockStar
Hang dit leuke slot aan je rugtas, dagboek, je sleutel of ergens anders waar iedereen hem kan zien. Open het slotje en ontdek de verrassing. Verzamel alle Lock Stars-figuurtjes. Te koop bij Intertoys

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like