Follow:

L`oreal – Dream Lengths Wonder Water

2022-Loreal-Woder-Water2a

Hoi..hoi…! In deze blog laat ik een beauty product voor je haar “L`oreal – Dream Lengths Wonder Water”. In 8 seconds krijg je je haar mooi glans. Ik ben heel erg benieuwd. Ik testte hem. Lees je mee2022-Loreal-Woder-Water2aa Het L’Oréal Paris Wonder Water is een vloeibare conditioner die het haar in slechts 8 seconden transformeert. De innovatieve formule, geschikt voor alle haartypes (ook krullen), helpt gladdere lokken te creëren met een glasachtige glans en een voelbare zachtheid. De baanbrekende lamellaire technologie vult gaten in beschadigde delen van de vezel en maakt het haaroppervlak glad, maar alleen op de plaatsen waar dat nodig is.
Het L’Oréal Wonder Water is gemaakt voor een gewichtloze finish, weerstaat uitdroging en geeft een glad en zijdezacht gevoel. Denk: superieure zachtheid en glans, zonder het gewicht. 2022-Loreal-Woder-Water2a Het product zit in een orange plastic verpakking met rode dop. Aan de achterkant van de verpakking vind je gebruiksaanwijzingen. Na mijn haar met shampoo afgespoeld, breng ik deze L`oreal Dream Lenghts Wonder water aan. Masseer binnen 8 seconden en daarna afspoelen. Na gebruik voelt mijn haar licht en soepeler.

Ik ben best tevreden met dit product. Het ruikt ook nog heerlijk en maar in 8 seconden. L`oreal Dream Lengths Wonder water kost €10,99 verkrijgbaar bij de drogisterijen en online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge