Follow:

L’Oreal Hydra Hyaluronic haar producten

2022-Loreal-Hydra-Hyaluronic26aa

Hoi..hoi….! In deze blog ga ik beauty producten voor je haar. Even aandacht om je haar goed te verzorgen. Loreal heeft nieuw haar producten namelijk Loreal Hydra (Hyaluronic) collectie. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee

2022-Loreal-Hydra-Hyaluronic26a De Elvive Hydra Hyaluronic producten zijn speciaal ontwikkeld om je haar intensief te hydrateren en volume te geven. Deze range bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en een serum spray. Met deze producten geef je je haar een hydratatie boost tot wel 72 uur en meer volume. De formules zijn gemaakt met hyaluronzuur, een lichaamseigen molecuul dat tot wel 1000 keer zijn gewicht in water kan vasthouden. Zo wordt het haar gehydrateerd zonder het te verzwaren.
De voordelen van de Hydra Hyaluronic producten
– Intense hydratatie tot wel 72 uur
– Formules gemaakt met hyaluronzuur
– Geeft het haar meer volume

L`Oreal Paris Elvive Hydra Hyaluronic Shampoo is een hydraterende shampoo gemaakt met Hyaluronzuur om verzwakt en futloos haar te hydrateren en de levendigheid te herstellen. De hydraterende shampoo reinigt het haar en legt daarna een beschermlaagje om de haarvezel en hydrateerd tot wel 72uur.

L’Oreal Paris Elvive Hydra Hyaluronic Conditioner is een hydraterende conditioner gemaakt met Hyaluronzuur die zorgt voor een directe ontwarring en langdurige hydratatie.

L’oreal Paris Elvive Hydra Hyaluronic Hydraterend Volume Serum is een leave-in spray die je haar een hydratatie én volume boost geeft. De speciale formule van het serum bevat 2% Hyaluronic Care System wat de haarvezel direct hydrateerd en gelijk meer volume geeft. Omdat het serum is ontwikkeld als een leave-in spray kan je het op zowel nat als droog haar gebruiken. Dat maakt het makkelijk om het serum overal mee naar toe te nemen en je haar een volume boost te geven op ieder moment van de dag. Gebruik het serum als een dagelijkse aanvulling op je routine voor levendig haar met meer volume en tot wel 10x meer hydratatie.

L’Oreal ParisElvive Hydra Hyaluronic Hydratatie Masker is een intens hydraterend masker gemaakt met Hyaluronzuur. De verzorgende formule geeft jouw haar een intense hydratatie boost, het omsluit de haarvezel en hydrateerd het haar tot wel 72uur. Door het beschermende laagje die het masker over de haarvezel legt blijft jouw haar intens gehydrateerd zonder het te verzwaren. Je haar krijgt meer volume, ziet er levendig uit en is vol beweging.

Persbericht


2022-Loreal-Hydra-Hyaluronic26aaa Alle eerste gebruik de shampoo. Het schuimt goed en ruikt lekker. Mijn haar voelt al lekker zacht tijdens deze shampoo gebruiken. Daarna breng ik de conditioneer. Deze ruikt ook aangenaam. Na afgespoeld gebruik je daarna het Hydra Hyaluronic Hydraterend Volume Serum om het haar direct meer volume te geven. Voor extra verzorging kan je het Hydra Hyaluronic Hydratatie masker toevoegen aan je wekelijkse routine. Zo geeft je je haar een extra intensieve hydratatie boost om in top conditie te blijven.

Een hele fijne haar producten, mijn haar voelt heerlijk zacht aan, love it. Ik ben echt erg blij mee met L’Oreal Hydra Hyaluronic lijn. L’Oreal Hydra Hyaluronic producten kan je bij de drogisterijen kopen of online bestellen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge