Follow:

L’Oréal Pure Clay Zuiverend Masker

 photo 2016LorealPureClay1ab_zps6skmui8b.jpg
L’Oréal heeft drie nieuw maskers gebracht en je kunt ze alle drie mixen voor op je huid. De meeste mensen hebben verschillende een vette T-zone, gemengde huid en of doffe huid op de wangen bijvoorbeeld. Maar vandaag ga ik een van drie voor jullie reviewen. Zijn jullie benieuwd wat ik ervan vind


 photo 2016LorealPureClay1aa_zpsjx9hissw.jpg
Alle maskers zit in dezelfde doos verpakking maar je ziet wel dat ze verschillende masker is. Ik test de groene verpakking (Groene eucalyptus).

De Pure Clay Mask serie bestaat uit drie varianten, elk met een ander effect:
Groene eucalyptus : zuivert en matteert. Effect: extra schoon!
Zwarte steenkool : detoxt en laat stralen. Effect: ontgiften!
Rode algen : exfolieert en verkleint de poriën. Effect: gladdere huid!

 photo 2016LorealPureClay1a_zpsdetc4zkb.jpg
Deze Pure Clay Zuiverend Masker zit in een glazen potje met groene deksel. Simpel maar het ziet er wel luxe uit. Door doorzichtige glazen potje ziet je de kleur van de masker.

 photo 2016LorealPureClay1aaa_zpstpeeqvst.jpg

 photo 2016LorealPureClay1ac_zps2zbdjyiz.jpg
Ik ben zeker nieuwsgierig en volgens L’Oréal de groene masker voor T-zone gedeelte en ja hoor….klopt helemaal zoals te zien op testpapier. L’Oréal weet welke masker passend bij de wensen van die huidzone, zoals het rode algen masker op de wangen, de extra zuiverende eucalyptus op de T-zone en de houtskool met detoxeffect op onrustige plekken. Er zit wel een klein beetje parfum in. Deze groene masker dus focus voor op T-zone van mijn gezicht.

 photo 2016LorealPureClay1aaaaaa_zpsif8esrgi.jpg
Wanneer je de deksel open, zie je dat er nog een wit deksel in. Het masker ruikt fris en goed smeerbaar. Laat het masker 5 tot 10 minuten drogen daarna spoel het af met lauw warm water. Het is wel duidelijk verschil na gebruik. De t-zone gedeelte schoon en zuiver aanvoelen. Ik ben benieuwd naar andere twee varianten want tja ik heb ook verschillende zone op mijn gezicht.
 photo 2016LorealPureClay1aaaaaaa_zpsyetfxkmf.jpg
Ik ben tevreden met dit masker. Het lijkt leuk zo verschillende maskers met verschillende werking voor het gezicht gebruiken, zeker als het masker de juiste werking heeft. Let`s play with the clays! De L’Oréal Pure Clay maskers zijn voor €9,99 per pot, te koop bij de drogist en online.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like