Follow:

Lovelife Body scrub “I`m Doing this for me”

2017bodyscrub1a
Het is tijd een body scrub uit te proberen. Een paar dagen terug testte ik een body scrub en vandaag ga ik jullie mij mening vertellen. Lees je gauw mee

2017bodyscrub1aa
De verpakking van scrub is simpel met opvallende kleur. De tube heeft een zwart klikbaar tube. De scrub heeft een heel kleine scrubgedeeltjes en vrij licht van textuur maar het is een fijne lichaamscrub. Deze bodyscrub heeft een aangename geurtje. Ik scrub meestal onder de douche en deze scrub kan je gewoon onder de shower gebruiken.

2017bodyscrub1aaa
Lovelife Body scrub “I`m Poing this for me” vind ik een heerlijk scrub. Mijn huid voelt daarna lekker zacht aan. Van mij de geur mag iets aanwezig. Maar voor de prijs is deze scrub zeker aanraden. Je shop deze budgetvriendelijke body scrub voor maar €0.99 bij Action bij jou in de buurt.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like