Follow:

Loving Blends Garnier liefde voor haar

 photo 2015GarnierLovingBlend1a_zps6wvpk27q.jpg
GARNIER LOVING BLENDS is nieuwkomer die houdt van jouw haar. Toen ik nog lang haar had, zag er niet gezond uit. Mijn haar zag er droog en doffe uit. Nu heb ik kort haar en nog steeds doffe eruitzien. Graag wil ik zacht en glans haar hebben. Ik testte Garnier loving blend “ARGAN- & CAMELIA OLIE” va shampoo tot subliem olie voor mijn doffe haar. Ik ben heel erg benieuwd naar

GARNIER LOVING BLENDS biedt een nieuwe manier om je haar te verzorgen: liefdevol en zacht met natuurlijke ingrediënten. Een volledig assortiment aan kwalitatieve en verfijnde blends met een specifiek recept voor ieder haartype. Elke blend is een combinatie van natuurlijke ingrediënten die elkaar aanvullen om het haar te voeden, te beschermen en er natuurlijk en gezond uit te laten zien. De verfijnde geuren van de ingrediënten zorgen voor een heerlijk verwenmoment. Met Garnier Loving Blends wordt je haar glanzend, gezond en natuurlijk vol van leven… Loving Blends, liefde voor haar.

Garnier loving blend “ARGAN- & CAMELIA OLIE” is voor droog en doffe haar en ze zitten in dezelfde kleur verpakking, honing kleurtje.

 photo 2015GarnierLovingBlend1aaaaab_zpsirdyrojy.jpg
 photo 2015GarnierLovingBlend1aaaaa_zps504wsgnd.jpg

Garnier Loving Blends Argan & Camelia Sublieme Shampoo – 300 ml – Shampoo € 3,49
De shampoo zit in een doorzichtig hard plastic met klikbaar dopje in honing kleurtje. De shampoo is geen kleurtje. Het schuimt veel en heeft heerlijk zacht sensuele geur, de honing geurtje is niet zo strekt dat vind ik persoonlijk niet erg. Ik voel me mijn haar lekker schoon en zacht aanvoelen.

 photo 2015GarnierLovingBlend1aaaa_zps6wpi8sz7.jpg
Garnier Loving Blends Argan & Cameliaolie Sublieme Conditioner – 200 ml – Crèmespoeling € 3,49
Daarna breng ik de conditioner aan die zit in de hard plastic met handig klikbaar dopje. De conditioneer is geel en de geur is zoals de shampoo, heerlijk geurtje. Laat kort intrekken en vervolgens uitspoelen.

 photo 2015GarnierLovingBlend1aaaaaaab_zps9qxbs1ne.jpg
Garnier Loving Blends Argan & Cameliaolie Subliem Masker – 300 ml €5,99
De haarmasker zit in de plastic potje met gewone draaiende deksel.

 photo 2015GarnierLovingBlend1aaaaaaa_zpsvrqks26g.jpg
Na conditioneer uitgespoeld, breng ik daarna haarmasker die fijne textuur heeft. Minimaal 1 minuut laten inwerken voor een snelle verzorging. En om het haar intensief te voeden, laat het masker 3-5 minuten inwerken. Mijn haar wordt lekker soepel en geeft direct een intens zacht gevoel.

 photo 2015GarnierLovingBlend1aaaaaab_zpsg2vmawjl.jpg
Garnier Loving Blends Argan & Cameliaolie Sublieme Olie – 150 ml €7,99
Om je haar optimaal verzorgen breng ik daarna alle laatste serum haar olie. De olie zit in een doorzichtig plastic met handige pompsysteem.

 photo 2015GarnierLovingBlend1aaaaaa_zpsxoi20paj.jpg
Na mijn haar afgedroogd, breng ik maar een druppel olie (soms twee druppels) over mijn nat haar. Daar kam ik mijn haar zo soepel, heerlijk zacht en glans eruitzien. Deze olie is geschikt voor alle haartypen. De olie trekt snel in en geen plakkerig achter laten. Mijn haar wordt niet vet, juist lekker soepel, zacht aanvoelen en bovendien ruik mijn haar lekker, alleen vervliegt het wel snel.

Garnier Loving Blends Argan & Cameliaolie bevat Arganolie die bekend zeer voedzame werking en Cameliaolie die bekend zijn elegante, sensuele geur en voor het geven van glans en zachtheid. Alle shampoos en conditioners Loving Blends zijn mild en vrij van parabenen. Op de ingrediëntenlijst staat wel er een parfum, alcohol, SLS (shampoo) inzitten maar dat gelukkig heb ik geen last van gehad.

Garnier Loving Blends is in zeven 7 varianten :
– Vanille & papaya voor normaal haar
– Argan & Camelia olie voor droog en dof haar
– Honinggoud voor beschadigd en droog haar
– Argan & Cranberry voor gekleurd haar of highlights
– Mythische olijf voor gevoelig, zeer droog haar
– Kamille en bloemenhoning speciaal voor blond haar
– Citroen & zachte klei speciaal voor haar dat snel vet wordt

Garnier Loving Blends is al verkrijgbaar bij drogisterijen en Online

Welke Garnier Loving Blends is geschikt voor je haar?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en bevat affiliate links. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like