Follow:

M. griepvaccinatie en zwanger, doen of niet?

Bedankt voor jullie lieve felicitatie op my verjaardag blogpost :blowkiss2: Ech leuk om alle comments te lezen

In de media en ook via..via…hoorde Ik vaak over M. griep. Toen Ik gisteren bij huisart was, vroegen wij (myn lieve schoonmoeder en Ik) of Ik die griep ook moet doen. En de huisart zei dat Ik bij de balie kan aanmelden. En dus gisteren heb Ik aangemeld voor die (M)griepvaccinatie voor 10 nov.

Maar nu hoor/lees Ik weer daarover….de ene kant zei “nee” en de andere kant zei “Ja” dan maakt me in de war (twijfel nu) :rolleyes: want Ik ben zwanger in week 20 en onze beeb is gezond.

Is dat verstandig voor zwangere vrouwen?

Wat moet Ik nu beslissen in de korte tijd?
DOEN of NIET?

Ik wens jullie fijne zondag toe…Heel veel liefs!

Share
Previous Post Next Post

You may also like