Follow:

M2 Beaute – ULTRA PURE SOLUTIONS Hyaluron & Collagen Facial Nano Spray

 photo 2017M2BeauteUltra1a_zpsylbarmza.jpg
Het blijft altijd interessant om het beautyproduct van nog onbekend merk te testen. Een tijdje kreeg ik de M2 Beauté ULTRA PURE SOLUTIONS Hyaluron & Collagen Facial Nano Spray. Hier ben ik erg nieuwsgierig naar. Een paar dagen daarna heb ik het product getest. Lees je verder voor meer informatie over dit product

 photo 2017M2BeauteUltra1aa_zpscxlgfty5.jpg
ULTRA PURE SOLUTIONS Hyaluron & Collagen Facial Nano Spray zit in een flacon met een handig spraysysteem. De naam van het product is wel best lang. Maar de verpakking ziet er luxe uit. Het product geeft je huid een natuurlijke glans en beschermt je huid tegen schadelijke effecten van buitenaf.

Ingrediënten :
Hyaluronzuur – bekend als de “sleutel tot de fontein van de jeugd”.
Vitamine A – een anti-oxidant die vrije radicalen vernietigt, waardoor het verouderingsproces van de huid vertragen.
Helicoll Type-I collageen – een zeer effectief collageen dat is ontdekt in medisch onderzoek, waar het onder andere gebruikt wordt om brandwonden te genezen.
Elastine – een eiwit gevonden in de huid die soepele en elastische huid bevordert.
Ultrazuiver water (17,5 megaohm) – draagt ??actieve ingrediënten die dicht in nanoformaat zijn gecomprimeerd.

 photo 2017M2BeauteUltra1aaaa_zpsz3iqsfho.jpg
Elke morgen en ochtend spray ik M2Beauté Ultra Pure Solutions Nano Spray op mijn schone huid. Het product spray heel zacht en voelt helemaal niet plakkerig of nat aan. En nu het weer warm wordt, laat ik hem eerst in de koelkast zetten zodat ik in de middag deze spray mijn gezicht kan gebruiken, heerlijk lekker afkoeld worden en tegelijkertijd hydrateerd mijn huid en het voelt mijn huid ook heerlijk zacht en soepel aan. Shop je dit product op M2 Beaute webshop.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like