Follow:

MAC cosmetics – sheen supreme “Gotta Dash!”

 photo 2016MACSheenSupreme1a_zpsalk1oupz.jpg
Naast 8 MAC lipstick, zat er nog een MAC liptick maar deze liptick heeft een andere huls vandaar dat ik apart artikel en vandaag laat ik jullie weten wat ik ervan vind.

 photo 2016MACSheenSupreme1aa_zps0j75qtwu.jpg
Iedereen, geloof ik, is gek op MAC cosmetics inclusief de lipstick. En ik verwacht natuurlijk ook. Maar deze lipstick valt tegen. Het smeert niet zo fijn en niet gepigmenteerd. Meer naar lipglos dan naar lipstick. Het voelt niet prettig op mijn lippen en de kleur is wel mooi zacht kleurtje.

 photo 2016MACSheenSupreme1aaa_zpsvqvbswmc.jpg

 photo 2016MACSheenSupreme1aaaa_zpswdnhltwq.jpg
Hoewel deze lipstick niet zo fijn voor mij is, wil ik M bedanken dat ik MAC lipstick mocht ervaren. Thanks!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like