Follow:

Make-up Palette Fascination

Makeup Fascination
Afgelopen dagen ben ik naar de Action geweest. Daar koop ik best wel nuttige dingen zoals shirt voor mij met natuurlijk leuke prijsje. Natuurlijk ging ik altijd langs beauty spullen en tijdens snuffelen zag ik dit palette. Lees je verder voor meer over dit palette

Makeup Fascination
Een hele leuke verpakking met daarop mooie illustraties. Er zitten negen oogschaduw : zeven glans tinten en twee matte tinten | vier highlihgter, blush en balm. Elk product staat er leuke namen. Er staat ook nog instructies afbeeldingen hoe ga je ooglooks kunt creëren met dit palette maar natuurlijk kan je eigen crea ooglook maken.

Makeup Fascination
Aan de achterkant vind je wat informatie.

Makeup Fascination
Wat ik zo fijn van een palette dat er spiegel in. Met een handige magneetsluiting kan je dit palette makkelijk open en dicht doen.

Makeup FascinationMakeup Fascination
De kleuren kan je dagelijks ooglooks meemaken. De pigmentatie van de oogschaduw, highlighter vind ik mooi.

Makeup FascinationMakeup Fascination
Highlighters

Makeup FascinationMakeup Fascination
De Kiss me vind ik een hele mooi kleur voor lips en blush. Maar ik ben niet zo van soort balm in een palette voor lippen of wangen. Maar voor onderweg in een palette met oogschaduw en highliter is wel handig

Makeup Fascination
Ik vind het een mooie palette, niet omdat de verpakking mooi eruitziet maar ook de de pigmentatie voor de prijs is niet verkeerd en bovendien alles in een. Handig voor op reis. Bij de Action heb ik dit palette gekocht, het kost €2,99

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like