Follow:

Makeup Factory – Magnetic Lips & Lip Brush

 photo 2015Mfactory1a_zps8pmsfekw.jpg
Vandaag swatch ik nieuw lipstick Makeup Factory Magnetis Lips “500 Timeless black” en review ik ook een

Wat zei Makeup Factory over hun nieuw lisptick “Magnetis Lips” collectie : De lipsticks geven long-lasting en semi-matte effect. Jou lippen zullen prachtig glans in een laagje.

 photo 2015Mfactory1ab_zpsmquecndz.jpg
De lipsctik zit in een zwarte doos en mooi glans zwart huls. De huls is stevig en zwaar dan gewone lisptick huls. In de randje van de huls zit er magnetic eromheen. Dus als je de deksel dichtdoen, klap de huls snel op elkaar. Ik vind het leuk om open en dicht te doen 😉

 photo 2015Mfactory1abb_zpszefkjggw.jpg
De Magnetic Lips bevat geen paraben. De textuur is zacht en creme daardoor brengt makkelijk aan op je lippen.

 photo 2015Mfactory1abbb_zpsajsaq3rh.jpg
Zwart lipstick heb ik nog nooit gedragen dus ik ben heel erg benieuwd naar maar ik ga niet naar buiten met zwarte lipstick op mijn lippen rondlopen. Voor feestelijk en het is perfect voor Halloween looks. De lipstick geeft prachtig met een beetje mat effect maar toch een beetje glans krijgen. Het droogt mijn lippen niet.

Tip : Voor perfecte resultaat, brengt de lipstick met kwastje.

 photo 2015Mfactory1ac_zpsluxflbbl.jpg
Makeup Factory – Lips kwastje.
De lip kwastje zit in plastic hoesje en heeft een strakke zwarte lang hand handel. Eerlijk heb ik geen moeite met lipstick aanbrengen vanuit de huls maar ik ben heel erg benieuwd met deze lipstick en makeup Factory geeft tip om de lipstick met lip kwastje aan te brengen.

 photo 2015Mfactory1acc_zpsnmay0i0i.jpg
Deze lip borstel komt uit gemengde hoogwaardige Toray koolstofvezels en marter haren. Het kwastje heeft zachte haartjes en driehoek vormpje met puntje op de top. Het kwastje werkt het fijn hoewel moet ik meer laagjes aanbrengen voor goed dekt. Daarnaast is het heel makkelijk om strakke lijnen te zetten, door die puntje en ook heel fijn om de lipstick te blenden met andere kleuren.

 photo 2015Mfactory1accc_zps2b3cqzgi.jpg

 photo 2015Mfactory1acccc_zpshoh9ibdk.jpg

Makeup Factory producten vind je meer op hun website makeup Factory

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like